Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1147: Korkutucu Bulduğumuz Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 22 34.4%
  • Orta

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kötü

Kullanılan: 21 32.8%

• Kullanılan toplam oy
    64
Oda eski Oda değil, o hevesi yok. Ayrıca sağlığı da malum çok parlak değil, 1400 bölüm süren bir seri ve 30 yıl. Belki bu kadar uzatmak ve bolca bölüm basmak yerine başka yol seçseydi daha başka konuşuyor olurduk. Ne Miura gibi eşeği sudan geçirmek, ne de Oda gibi sürekli basmamak lazım.
Oda’nin 10 sene once seriyi cizmeyi biraktigini dusunuyorum ben. Fikirleri editorlere soyluyor onlar da ciziyor

O'Hara lafını duyunca Robin gaza gelmiş. Oradakilerin en güçlüsü gaban'dır. O birşey yapamazsa diğerleri pek işe yaramaz. Roger ve tayfası sanırsam eskiden şövalyelerle karşılaşmıştı. Belkide nasıl dövüşüleceğini, hasar vereceğini biliyordur.
Anlaşılan şövalyelere zara verme işini Gaban çözecek veya bizimkilere öğretecek. Tayfa yine kendi emeği ile bişi yapamadan hazıra konacak...

Elbaf güç seviyesi olarak ciddi anlamda hayal kırıklığı oldu, En Güçlü Ülke muhabbetini önce Wano'da deneyip çuvallayan Oda, şimdi aynı haltı Elbaf'ta yiyor. Elbaf nüfusunun azlığını bırak güncellemeyle 1.8 milyar ödüle yükseltilen Dorry-Broggy, eski koramiral Saul ve 2,3 milyarlık Loki dışında güçlü adam yok koca adada.

E. Oda Elbaf'ın şuanda zayıf olduğunu göstermek için kütüphane inşa edildi, çocuklara barış öğretiliyor hikayesini uydurmuş ama bu zaten 15-20 yıllık bir mevzu, Elbaflılar yüzlerce yıl yaşayan kişiler, asıl savaşçıların hala adada olması gerekiyordu ama savaşçı kimse yok.

Özellikle şuna da değinmek istiyorum;

OP serisinde bana göre en etkileyici atak Kudretli Ulus saldırısı, bu saldırıyı Dorry- Broggy birlikte yapıyorlar, Deniz Canavarını böyle tekliyorlar.

Kid'in gemisini de böyle tekliyorlar

Hayaletle Ejderhayı da böyle tekliyorlar.

Şimdi burada anlatmak istediğim şu sahne; BM, Dorry-Broggy'nin birlikte attığı atağın daha güçlüsünü tek başına yapıyor.

Daha sonra BM, Kaido ile birlikte aynı saldırıyı birlikte yapıyorlar

Bu saldırıdan 1 sayfa önce Kaido'nun dediklerine bakılırsa Kaido da aynı BM gibi Kudretli Ulus atağını tek başına yapabilir anlamına geliyor.

Velhasıl devlerin içinden de Yonko level adam çıkmasa bile en azından kendilerine ait Kudretli Ulus saldırısını tek başına yapabilecek güçte birinin çıkması gerekirdi. Kaido'nun kesici bir alet olmayan Kanaboyla bunu başarmasına bakarsak Loki'nin de elindeki çekiçle böyle bir atak yapamaması için bir neden yok, umarım Loki'yi zincirlerinden kurtardıktan sonra bunu Loki'ye yaptırır Oda, yoksa Loki'den beklentimiz de karşılanmayacak.

Oda, kapitalist düzenI çok iyi işliyor. Çocukların kaçırılıp tehdit unsuru olarak kullanılması takım elbiseli Teröristlerin sıklıkla başvurduğu yöntem. Bölüm güzel ilerliyor, tek temennim Luffy’nin bu andavalları hızlı yenmesidir, umarım öncesinde dayak yeme senaryosu işlemez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık