Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 35.1%
  • Orta

Kullanılan: 22 22.7%
  • Kötü

Kullanılan: 41 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
aşağı yukarı şöyle bir senaryo yaşanacak:

hasır şapka üyeleri dayak üstüne dayak yiyip yerden kalkamaz hale geldikten sonra, şövalyeler ''vaz geçin bizi yenemezsiniz sizi kimse kurtaramaz'' falan filan diyecek ve nefes nefese kalan hasır şapka üyeleri de ''kaptanımıza inanıyoruz, luffy korsanlar kralı olacak kişidir'' dedikten sonra luffy olay yerine gelip yaşananları görecek ve öfkelenip şövalyeleri dayak manyağı yaptıktan sonra herkesi kurtaracak. böylece bizler de tayfanın luffy'ye olan inancını görüp duygulanacağız.
Şuna benzer bir şey yaşanırsa One Piece'i bir daha okumam buradan öğrenirim geçerim. İğrenç bir şey olur yapım.

Ben de öyle umuyorum. Dayının gözlem hakisinin Robin ve Chopper'ı sezemeyecek kadar düşük olması, pek kabul edilebilir olmaz benim için de.
Gözlem hakisi olayı Oda'nın başını bilinçli okurlardan yana çok ağrıtıyor. Her olayda buna yamamak oldukça mümkün ve bundan dolayı da mantık hataları çoğalıyor. Kendi kendine dert çıkardı diyeceğim neredeyse.

Gunko'nun yeteneğinin bir açığını görmüş olabiliriz. Nami'nin saldırısını ya da diğerlerini yönlendiriyor ancak Usop'un saldırısı için yönlendirme yapamıyor. Ya belli bir hızın üzerinde ki saldırılarda işe yaramıyor ya da boyutla ilgili olabilir gibi geldi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 15)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık