Usopp gibi oğlum olsa ben kendimi sorgularım nerde hata yaptım da böyle bir musibet başıma geldi diye cevap bulamazsam harakiri yaparım.En azından korsan. Yapmacık bir şekilde bakın biz çok iyiyiz demiyor...
Oğluna kıyasla ben Yasopp'tan yanayım
Usopp gibi oğlum olsa ben kendimi sorgularım nerde hata yaptım da böyle bir musibet başıma geldi diye cevap bulamazsam harakiri yaparım.En azından korsan. Yapmacık bir şekilde bakın biz çok iyiyiz demiyor...
Oğluna kıyasla ben Yasopp'tan yanayım
Shounen stili herkesin hayali gerçek olacak diye bu seri bu kadar uzun sürüyor. Şu malın adam olması rahat 2000 bölümü bulacak yapacak bir şey yokUsopp gibi oğlum olsa ben kendimi sorgularım nerde hata yaptım da böyle bir musibet başıma geldi diye cevap bulamazsam harakiri yaparım.
Tayfanın çok güçlü olmayışı neyse de caydırıcılıkları da yok. Önceden Lucci, şimdi Gunko vs. Kadın yonko tayfasına gelip rahatça saldırdı, hiç çekincesi yok.Yahu gençler KK tayfasısınız siz bu kadar kolay demoralize olmayın gözünüzü seveyim
Hayır, makul değil. Yaptıkları sadece korkaklık. Saul'e destek çıkmalıydılar. Hiç olmazsa Chopper küçülüp devleşebilen birisi, Robinle dikkat dağıtıp kolaylıkla Sommers'ın elinden kaçarak Luffy'i bulmaya gitmeliydi. Destek gelene kadar da Saul-Robin oyalardı. Saul düşünce ne olacak sanki? Ortaya çıkacaklar. Sommers'da belki bunu bildiğinden böyle rahat.Chopper 2 rumble ball atsa, Robin son formuna girse, 3vs1 kapışsalar dicem ama; haki yok baba. Hakin yoksa gezinmicen new worldde.
Saul'da haki olduğu garanti. O yüzden tek karşılaması makul.
Bu dövüşteki problem şu: Usopp bile orda Saul'un saçlarında 2 kişi olduğunu hisseder hakisiyle. Bu kız fark edemiyor
Belki de fark etmiştir ama, önümüzdeki bölümün panellerine kalmıştır o kısım. Umarım böyle ilerler o dövüş.
Saul da talimat veriyor tabi Robin ve Chopper'a, onu da hesaba katmak lazım.Hayır, makul değil. Yaptıkları sadece korkaklık. Saul'e destek çıkmalıydılar. Hiç olmazsa Chopper küçülüp devleşebilen birisi, Robinle dikkat dağıtıp kolaylıkla Sommers'ın elinden kaçarak Luffy'i bulmaya gitmeliydi. Destek gelene kadar da Saul-Robin oyalardı. Saul düşünce ne olacak sanki? Ortaya çıkacaklar. Sommers'da belki bunu bildiğinden böyle rahat.
Durumu analiz edip sözünün dışına çıkmalıydılar. Robin'i zeki bilirdik oysa. Öldü dediğin adam yaşıyor ama şimdi yine neredeyse son nefesini verecek. Akıl oyunu çevirebilirdi, bir gayret gösterirsin en azından. Saçlarının arasında onun için üzülmenin Saul'a hiçbir faydası yok.Saul da talimat veriyor tabi Robin ve Chopper'a, onu da hesaba katmak lazım.