Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 35.1%
  • Orta

Kullanılan: 22 22.7%
  • Kötü

Kullanılan: 41 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    97
Twitterda bazı yabancılar robini linçliyordu
Sebep
Çocuklar ateşe yürürken hiçbir şey yapmaması ve tekrar bir araya geldiği en yakın dostu dövülürken saklanması

Öldüresiye dövmesin, umarım arada birkaçı ölür.

Ya Saul adam orada kan revan içerisinde kalmış bu nasıl bir şey, nasıl saklanırsınız orada.. Oda, Robin ve Chopper karakterlerinin itibarını bu bölüm itibariyle bitirmiştir.

930 Milyonluk "Devil Child" ve Wano'da Quen'e kafa atan Chopper saklanıyor.

Bununla beraber,
1.1 Milyarlık Yonkou komutanı Jinbei tek yiyor.

Hadi tüm bunları geçtim, hiç abartmıyorum şu an Punk Hazard arcında Zoro'nun teklediği kar logiasına sahip Monet gelse ve karşısına:
Nami, Usopp, Robin, Chopper, Franky, Brook çıksa 1 vs 6 hiç zorlanmadan kazanır.

Böyle yonkou tayfası olmaz, bu arc sonrası bir zaman atlaması gelip her üyenin haki öğrenmesi gerekiyor.
Allahım sen Us*pp un ömründen alıp bepo reise ver

Biz bu filmi MF dahil bir çok yerde izledik. Saklanmayıp dalarsan ve yakalanırsan “niye daldın lan mal saklansaydın ya” diyeceklerdir. O yüzden bildiğini oku Robin.

Hikaye ayağına güç müç bırakmadı bu adam. Koca yonkoyu kepaze edenler şimdi ne haldeler. Hele Jinbei, ula bu adam basit biri değil. Hem eski Schi. Hem de güçlüde yani. Bir iki darbeye ne hale geldi.3'lü dışında hadi hala Jinbei'de katıyorum ,tayfadan hiçbir zaman bir aksiyon beklemiyorum. Aksine önceki yaptıkları bana çok garip geliyordu. Ama hikaye uğruna ne yiğitler düşüyor heeey heey.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 13)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık