Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 37.4%
  • Orta

Kullanılan: 18 19.8%
  • Kötü

Kullanılan: 39 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
Luffyden yonkou falan olmaz arkadaşlar olmaz olmaz.

Tayfada zoro hariç bir işe yarayan adam yok.

Karasakal tayfası şu hale düşer miydi? 1 tane tanrı şövalyesi 4 ünü tekliyor yahu.

Bölümü çevirdim. Bu hikaye gerçekten de çocuklar için yazılıyor, ciddi bir şey beklememek lazım.

Gunko bunları öldürme niyetiyle saldırmaya gelmiş, Kutsal Ejder olduğu düşünülüyor. Usopp saldırıyor, kadının yarısı yok olunca ağlayarak özür diliyor. Nami onun öldüğünü düşünüp üzüldüğünü söylüyor.

Yazık gerçekten.
Zort zurt pirt tayfası

Tanrı şovalyölerinin çoğu komutan seviyesi çıkacak gibi gözüküyor. Devrim ordusunun ordu komutanları gibi birebir de amiral ile eşleşebilecek seviyede adamlar muhtemelen hepsi.
1-2 tanesi ise Yamato/Sabo seviyesi çıkar başlarında ise Shamrock ve Garlick şeklinde bir güç çizelgesi olacak gibi gözüküyor. İçlerinden Yamato/Sabo seviyesi çıkabilecek olanlardan biri Gunko olabilir bu arada. Diğer ihtimal ise Gunko'nun IM ile bağlantısı hatta bizahati kendisi olma olasılığı.

Arkadaşlar, 2000 yılında Star TV de animesi ile tanıştığım şu seriden üzülerek söylemek istiyorum ki bugüne kadar bu seriyi takip edip okuduğum için utanacağım hiç aklıma gelmezdi.

Afedersiniz ama artık cidden utanç duymaya başladım. :ühü::gamyon:

Arkadaşlar, 2000 yılında Star TV de animesi ile tanıştığım şu seriden üzülerek söylemek istiyorum ki bugüne kadar bu seriyi takip edip okuduğum için utanacağım hiç aklıma gelmezdi.

Afedersiniz ama artık cidden utanç duymaya başladım. :ühü::gamyon:
O seviyeye daha var bence ya. Utanç duyacağımız kısımlar merakla beklediğimiz şeylerin içi bomboş ve hayal kırıklığı çıkacağı kısımlar olacak bence (ki öyle olmaya başladı bile)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık