Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 37.4%
  • Orta

Kullanılan: 18 19.8%
  • Kötü

Kullanılan: 39 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    91
O seviyeye daha var bence ya. Utanç duyacağımız kısımlar merakla beklediğimiz şeylerin içi bomboş ve hayal kırıklığı çıkacağı kısımlar olacak bence (ki öyle olmaya başladı bile)
Ben şimdiden utanmaya başladım... Artık çok geç valla... Epik olacağına şu seri, gün geçtikce tenekeleşmesi ağrıma gidiyorum açıkcası.
Yazılacak söylenecek çok şey varda inan yazıp kendimi yormaya değmez. Zaten arkadaşlar gerekenleri yazmışlar yazmaya devam ediyorlar.
Valla şu forum olmasa kopmaya başlarım gibi geliyor seriden. Bir gün bitti haberini alınca ancak okurum o gün gelirse.

Luffy yankou olması zaten kendi sayesinde yani gear 5 çok güçlü yapıyor gorosei ile kizaruyu tost makinesinden çıkmış gibi çaprtı tek başına mübarak yankou :)

Usop için en büyük hayali değil mi burası ama ben onun karakter gelişimi ve zirvesi için bir ortam görmüyorum. Herhangi bir yere gitse vereceği tepkileri verdi. Ön plana çıkamadı. Herkesin hayali gerçek olacak ve usop ilk hayaline ulaşan biri olarak hiç geçmedi bana. Sanki all blue bulunca böyle basit geçmez herhalde ya da choppu hayali basit geçilmez. Kimse oraya takılmıyor sanırım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık