Arkadaşlar, Acaba Korsanfan ekibi olarak biz bir tayfa kursak, Luffy tayfasına savaş açsak yenebilir miyiz?

(Jinbe hariç)
Bu Korsan Tayfasının Kaptanı ben olarak plan şu!!
--Brook ve Sanji ile güzel bir kız kavga etse yeterli. Sebebini kendiniz düşünün.
--Güçlü Usoop'u siz bana bırakın. İki tokat atarım yeterli
--Franky'i de kim saldırırsa saldırsın, elinde bir tane Tornavida olsun. Öyle saldırsın. Vidaları sökmek için.
--Nami'nin elindeki sihirli değneği alın, yeterli. Olmadı değneğe, suyu kaynatın, su buharını-bulutlarını yesin bayılır, değneği alırsınız hemen o da nakavt olur.
-- Chopper çok kolay, ona pamuk şekeri verin, yetmezse eğer aramızdan birkaç hastayı ona gönderelim. Kovid veya soğuk algınlığı, veya baş ağrısı filan olan, stres oluşturan. Olmadı migreni olan arkadaşımızın tedavisini bulmakla savaş dışı kalsın.
--Luffy'nin önüne et koyun

, sevinir gariban, sana arkadaş olarak bağlanır. Gerçi etin kilosu pahalı, bu biraz zor olabilir bulmak.
-- Zoro ile kim savaşacak olursa bire bir dövüşmeye girmesin. İçki versen bile senle savaşır o. Onu tayfadan uzak bir yere çekin. Sonra kendi haline bırakın. Kaybolacaktır. Saf dışı olur.
-- Robin'in eline arapça yazıları verin. Bu yazıtları ancak sen çözebilirsin de, nakavt olur.
--wano daki üyeye ise Oden'e çok benzeyen bir erkek bulun. Ben Oden'im desin, yeterli. Belki savaştan sonra bu arkadaşımızın düğününe wanoya gidebiliriz.
--
--Jinbe'ye ise erken emeklilik diyelim, 2 kat maaş, bir ev bir Volvo hediye desek uyduruktan, gerçi bu jinbei bunu yemez maalesef. Maalesef Jinbe'yi hepimizi alır

olmadı birileri sürekli elinde çakmak ile dolaşsın. Orman yangınları çıkartsın(!) o itfaiyecilik yaparak saf dışı kalır(!)
Zekamla kimsenin burnu bile kanamadan ben Yonko olacağım Değerli Tayfam