Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1146: Sessizlikteki Kıpırtı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 37 37.0%
  • Orta

Kullanılan: 22 22.0%
  • Kötü

Kullanılan: 41 41.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Yav bu robin ne işe yarıyor aga tayfanın en güçlü kişilerinden biri değil mi bu? ayrıca şu usoppa gerçekten şaşırıyorum artık ulan 1146 bölüm oldu kaç arc geçti herkes savaşırken sen oturdun bir bok yapmadın şimdi sahne senin yine bir bok yapamıyorsun hayır gelişsen ne kadar gelişebilirsin ki ne yapacaksın o sapanla? güçlü birisi gelse elinden sapanını alsa ne yapacaksın ? mal gibi kalacaksın ortada.

Yav bu robin ne işe yarıyor aga tayfanın en güçlü kişilerinden biri değil mi bu? ayrıca şu usoppa gerçekten şaşırıyorum artık ulan 1146 bölüm oldu kaç arc geçti herkes savaşırken sen oturdun bir bok yapmadın şimdi sahne senin yine bir bok yapamıyorsun hayır gelişsen ne kadar gelişebilirsin ki ne yapacaksın o sapanla? güçlü birisi gelse elinden sapanını alsa ne yapacaksın ? mal gibi kalacaksın ortada.

Robin ne yapsın sonsuz yenilenme gücü olan rakiplere? Kaldıki vice amiral çizik atamamış Robin ne yapıcak...
Üstelik adamın gücü Robin ın şeytan meyvesi gücüne göre en sevmeyeceği diken gücü var...Robinin devasa bedeni dikene ne yapabilir.

Bu adam hem Sanji hemde Zoro ya göre bir rakip. Sanji nin bedeni çelikten olduğu için dikenden etkileneceğini sanmıyorum pek

Bu bölümde Oda her arcta yaptığı güç gösterisini bu şekilde yaptı. Ve neredeyse her sezon birileri gömüldü. Yerin dibine sokuldu burada. Sonra birşeyler oldu. Tayfa kazandı.
Bu arcta da Gaban sayesinde bu kutsal şövalyelerin yenilenme özelliğini çözecekler bence. Ondan sonra da tayfa bir şekilde kazanacak.
Yani döngüye girmiş bir manga okuyoruz. Ama sadece manga döngüye girmedi. Buradaki topluluk da girdi.

Arcın başında keşif. Biz bu ne ya ilerlesin. Çok yavaş ilerliyor 5 seneye nasıl bitecek bu manga?

Düşman ortaya çıkar güçleri gizem. Tahminler yürütülür.

Sonra ilk defa ortaya çıkan düşmanlar şov yapar. Buradakiler ne ezik şu ne korkak bu.

Sonra tayfa kazanır bu nasıl galibiyet denilir.

Arkadaşlar, Acaba Korsanfan ekibi olarak biz bir tayfa kursak, Luffy tayfasına savaş açsak yenebilir miyiz? 🤔🤔 (Jinbe hariç)
Bu Korsan Tayfasının Kaptanı ben olarak plan şu!!
--Brook ve Sanji ile güzel bir kız kavga etse yeterli. Sebebini kendiniz düşünün.
--Güçlü Usoop'u siz bana bırakın. İki tokat atarım yeterli
--Franky'i de kim saldırırsa saldırsın, elinde bir tane Tornavida olsun. Öyle saldırsın. Vidaları sökmek için.
--Nami'nin elindeki sihirli değneği alın, yeterli. Olmadı değneğe, suyu kaynatın, su buharını-bulutlarını yesin bayılır, değneği alırsınız hemen o da nakavt olur.
-- Chopper çok kolay, ona pamuk şekeri verin, yetmezse eğer aramızdan birkaç hastayı ona gönderelim. Kovid veya soğuk algınlığı, veya baş ağrısı filan olan, stres oluşturan. Olmadı migreni olan arkadaşımızın tedavisini bulmakla savaş dışı kalsın.
--Luffy'nin önüne et koyun 🐑, sevinir gariban, sana arkadaş olarak bağlanır. Gerçi etin kilosu pahalı, bu biraz zor olabilir bulmak.
-- Zoro ile kim savaşacak olursa bire bir dövüşmeye girmesin. İçki versen bile senle savaşır o. Onu tayfadan uzak bir yere çekin. Sonra kendi haline bırakın. Kaybolacaktır. Saf dışı olur.
-- Robin'in eline arapça yazıları verin. Bu yazıtları ancak sen çözebilirsin de, nakavt olur.
--wano daki üyeye ise Oden'e çok benzeyen bir erkek bulun. Ben Oden'im desin, yeterli. Belki savaştan sonra bu arkadaşımızın düğününe wanoya gidebiliriz.
--
--Jinbe'ye ise erken emeklilik diyelim, 2 kat maaş, bir ev bir Volvo hediye desek uyduruktan, gerçi bu jinbei bunu yemez maalesef. Maalesef Jinbe'yi hepimizi alır🤔🤔 olmadı birileri sürekli elinde çakmak ile dolaşsın. Orman yangınları çıkartsın(!) o itfaiyecilik yaparak saf dışı kalır(!)
Zekamla kimsenin burnu bile kanamadan ben Yonko olacağım Değerli Tayfam😁😁

Jinbe gömenler olmuş. Jinbe dediğin karakter Big Mom ve Akainu’yu anlık olarak bloklayabiliyor. Şimdi Gunko bu karakterlerden daha mı güçlü? Yenilenme sırrı çözülürse Devrimcilerden Koala gibi karakterler harcayacak büyük ihtimal.

Ayrıca Jinbe ile Zoro-Sanji arasında₺”

Yenilenebilir kullanıcıları yenmenin yolunun sevginin gücü(power of love) olduğunu iddia eden teori.

Buna göre sevginin gücünü kullanabilenler aynı haki mantığında olduğu gibi yenilenebilen kişilere karşı etkili saldırılar yapabilir. Özellikle son dönemde bu konuya çok değinilmiş.

Roger korsanlarından Roger, Rayleigh ve Gaban. Üçünün de sevgilisi vardı, üçü de bu günü kullanabilir demiş. Zaten Gaban göründüğünden beri bundan bahsediyor.
Hasırşapka korsanlarından bu gücü şu anda sadece Sanji kullanabiliyor. Kizaru'nun ışığını tekmeleyebilmesi de bu yüzden, fizik ötesi bir güç sağlıyor. (Nami'nin gag Luffy'nin yüzünü darmadağın edebilmesi de bu güçten olabileceği bu yüzden o da kullanabilir olabilir diyen de var)

Garp seride bu gücü ilk kez kullananlardan biri. Hatta detay olarak engellenemez diyor.

Oda, sbs'de Garp'ın Luffy'ye yumruğunun işlemesinin sebebinin haki mi sevgi mi diye sorulduğunda sevgi olduğunu söyledi.

Kaynak

Şöyle bir baktığın zaman meyve kullanma anlamında Robin serinin en kötü karakterlerinden biri kesinlikle. Şu meyveyi az biraz haki bilen, az güç kullanabilen bir adama ver Koramiral seviyesine gelir veya geçer. Ha ama baktığın zaman Robin zaten serinin en önemli işini yapıyor fakat bu güzelim meyve harcanmış oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık