Xebeci övdük ya bunu gören Oda karakteri 1.30 boyunda sesi cok ince bir de zargana gibi çizer o karakterden de soguruz.
Vegapunk gibi rezil bir şey olacak, onu bende hissediyorum hele İm nin tipini düşünmek bile istemiyorum jdjdjsXebeci övdük ya bunu gören Oda karakteri 1.30 boyunda sesi cok ince bir de zargana gibi çizer o karakterden de soguruz.
Bence ikisi de çok iyi çıkacak.Vegapunk gibi rezil bir şey olacak, onu bende hissediyorum hele İm nin tipini düşünmek bile istemiyorum jdjdjs
Önce silüet çiziyor, sonra yorumları okuyor, övülen sevilen beklentiye girilen bir karakterse çirkin çiziyor. Sövülen, beklentiye girilmeyen, bundan bir şey çıkmaz denilen karakterse de karizma çiziyor.Xebeci övdük ya bunu gören Oda karakteri 1.30 boyunda sesi cok ince bir de zargana gibi çizer o karakterden de soguruz.
Usta senin misin lobi’nin sahibi? Yaz beniXebeci övdük ya bunu gören Oda karakteri 1.30 boyunda sesi cok ince bir de zargana gibi çizer o karakterden de soguruz.
Oda önemli karakterleri kötü çizen biri değil.Xebeci övdük ya bunu gören Oda karakteri 1.30 boyunda sesi cok ince bir de zargana gibi çizer o karakterden de soguruz.