Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 58 50.4%
  • Orta

Kullanılan: 25 21.7%
  • Kötü

Kullanılan: 32 27.8%

• Kullanılan toplam oy
    115
20 dakika mı? ne yaptın reis, daha demin indiler. Harekete geçmek için erken olabilir ama kşler kaç krallık yok ettikten sonrası uygun olur?
Kimsenin haberi yok dersen, belli ki Kutsal Şövalyeler'in çalışma biçimi gizlilikle ilerliyor. Sonuç olarak kalkıp gazeteye ilan vermeyecekleri için koca Devrim Ordusunun istihbaratı biraz kendini göstermeli.
Gunko’yu ilk gordugumde de demistim simdi de diyorum devrimci cikacak

Ben acayip soğudum seriden ya. Sonraki bölüm dragon şov yapıp inmesi falan lazım tekrar okumam resimleri geçmemem için.

Panelleri okumadan resimlere bakıp geçiyorum diyen herkesi çok iyi anlıyorum artık.

Seri hiç akmıyor gaban geldi sıfır heyecan uyandırdı bende. İlkokul müsameresi izliyor gibi hissediyorum hep. Niye böyle nasıl geçer bu?
Bu duruma süper yetenekli !! Oda getirdi sağolsun.30 leş bölümden sonra 1-2 iyi bölüm gelse ne olur.Seri akma olayını kaybedeli yıllar oldu.Torikoda misal her bölümü deliler gibi beklerdik.Aksiyon devamlı son sürat dvm ediyordu.Oda para kazanmak adına seriyi don lastiği gibi aptalca bölümlerle uzatıp durdu.1145 bölümün abartmıyorum rahat 1000 bölümü çöp.

Seri gayet yerinde ve güzel ilerliyor... Dragonun asıl amacınin şövalyeleri yenip kutsallari yerinden etmek olduğunu da düşünmüyorum artık başka bir şeyler var bu adamda yoksa çoktan harekete geçmişti yahu

Tanri sovalyeleri acayip tirt ne tanri tanri seride ne sovalye,sovalye.

Iyice cizimini saldi inanmiyorsaniz akanin cizimlerine bile bakabilirsiniz.

Smoker ve diğer sayın yetkililer ve Arkadaşlar, normalde ben NİKA meselesinin oluşmasından sonra one PIECE'te mantık aramayı bıraktım. Ama aklıma yine takılıyor işte. Bu manganın kapak hikayesinde fark ettiyseniz hepsi başka bir bakış açısıyla televizyondaki Nika'ya bakarken neden sadece Zoro farklı yöndeki televizyonda bulunan Nika'ya bakıyor? Acaba ileride herkes Nika'yı çok severken, Zoro Nika'yı çok farklı mı görecek?

Smoker ve diğer sayın yetkililer ve Arkadaşlar, normalde ben NİKA meselesinin oluşmasından sonra one PIECE'te mantık aramayı bıraktım. Ama aklıma yine takılıyor işte. Bu manganın kapak hikayesinde fark ettiyseniz hepsi başka bir bakış açısıyla televizyondaki Nika'ya bakarken neden sadece Zoro farklı yöndeki televizyonda bulunan Nika'ya bakıyor? Acaba ileride herkes Nika'yı çok severken, Zoro Nika'yı çok farklı mı görecek?
Düz yolda kaybolan adam için çok şeyapmamak gerek. Bakacağı yeri tutturamamıştır.
Ha illa mantıksal, felsefi, bilimsel, siyasi, etimolojik, duygusal bir çıkarım istersen, Zoro için karşısındakinin tanrı olup olmaması önemli değil. Herkes Luffy'i Nika olarak kabul etse bile Zoro hala onu kaptanı olarak Luffy olarak kabul eder. Bu yüzden "Nika olmanla ilgilenmiyorum" der gibi arkasına bakmış olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık