Ne işine bak demesi? Baya baya kes lan sesini çekmiş Wb'ye. xD Buna karşı Wb'nin cevabı bile yok. @MontanaKüçük düşürme yok bence. İşine bak demiş. WB'de Xebec'e laf çakıyor zaten. Zoro ve Sanji gibiler.
Ne işine bak demesi? Baya baya kes lan sesini çekmiş Wb'ye. xD Buna karşı Wb'nin cevabı bile yok. @MontanaKüçük düşürme yok bence. İşine bak demiş. WB'de Xebec'e laf çakıyor zaten. Zoro ve Sanji gibiler.
WB'de burada aptal diyor Xebec için. Ondan çekiniyor gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. O tarz bir karakter değil.Ne işine bak demesi? Baya baya kes lan sesini çekmiş Wb'ye. xD Buna karşı Wb'nin cevabı bile yok. @Montana
Tepeden tırnağa rezil bir panelNe işine bak demesi? Baya baya kes lan sesini çekmiş Wb'ye. xD Buna karşı Wb'nin cevabı bile yok. @Montana
Arkasından konuşmak güzelmiş, yüzüne söyleseydi burada söylediklerini. Diğer panelde niye söyleyememiş bunları :dWB'de burada aptal diyor Xebec için. Ondan çekiniyor gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. O tarz bir karakter değil.
![]()
Utancımdan yerin dibine girdim... WB yine yeniden biz fanlarının boynunu eğdi...Ne işine bak demesi? Baya baya kes lan sesini çekmiş Wb'ye. xD Buna karşı Wb'nin cevabı bile yok. @Montana
Garp niye Sengoku yanındayken WB için en güçlü adam derken bir şey dememiş. Kendinden güçlü olduğunu kabul etmiş öyleyse :d Her sahne için kulp bulabilirsin böyle zorlayarak. WB Xebec'in yüzüne karşı da laf söylemiştir illaki. Korkak bir adam değil.Arkasından konuşmak güzelmiş, yüzüne söyleseydi burada söylediklerini. Diğer panelde niye söyleyememiş bunları :d
Sengoku ve Garp alakasız bir örnek olmuş, orada ikisi diyalog içinde bile değil. Garp dediğin adam denizci olmasına rağmen üstünün emrini tınlamıyor, denizciyken amirini seçemezsin. Kong'un emirlerini takmıyor, adam yalvarıyor Garp gitsin diye. Ama Wb de durum farklı o bir korsan ve istediği tayfaya girebilir bu konuda özgür. Bile isteye Xebec gibi çocuk canına kast edebilecek derecede kötü bir adamın tayfasına girmiş ve Xebec'in yaptığı bu kötülüklere göz yumup bir şey diyememiş.Garp niye Sengoku yanındayken WB için en güçlü adam derken bir şey dememiş. Kendinden güçlü olduğunu kabul etmiş öyleyse :d Her sahne için kulp bulabilirsin böyle zorlayarak. WB Xebec'in yüzüne karşı da laf söylemiştir illaki. Korkak bir adam değil.
Bu konuda eleştirmek daha mantıklı en azından sadece bir kes sesini lafı üzerinden eleştirmektense. Ben Xebec'in çok kötü biri çıkacağını düşünmüyorum o yüzden WB'ye henüz eksi yazmadı benim için. Eğer cidden kötü çıkarsa o zaman düşüncem değişebilir.Sengoku ve Garp alakasız bir örnek olmuş, orada ikisi diyalog içinde bile değil. Garp dediğin adam denizci olmasına rağmen üstünün emrini tınlamıyor, denizciyken amirini seçemezsin. Kong'un emirlerini takmıyor, adam yalvarıyor Garp gitsin diye. Ama Wb de durum farklı o bir korsan ve istediği tayfaya girebilir bu konuda özgür. Bile isteye Xebec gibi çocuk canına kast edebilecek derecede kötü bir adamın tayfasına girmiş ve Xebec'in yaptığı bu kötülüklere göz yumup bir şey diyememiş.
Zoro’ya rakip bile yazmamış ki arkta. Sanji‘yle birlikte isimsiz nereden geldiği belli olmayan dinozorları falan kestiriyor fanların gazını almak için. Bari şövalyelerden birini dövdürse.Sonraki bölüm zoronun eşsiz gücüne dair olacak.