Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1145: Sekizinci Dalın İki Numaralı Ormanındaki Yangın

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 50.0%
  • Orta

Kullanılan: 25 21.9%
  • Kötü

Kullanılan: 32 28.1%

• Kullanılan toplam oy
    114
Düşman diye dediğin coby mi yoksa donanmanin yazık günah evde çocukları olan askeri mi??/
Korsan dediğin merhametli olabilir. Ama disiplin anlayışı yoktur. Emre üste amire yetkisi saygısı yoktur. Zaten kendileri yağmacı gibi görünürler. Ama diğer tarafta bunun için eğitim alıp gecesini günüdüzü görmeyen askerler var. Hepsi birer şehirde korsansız bir şekilde huzuru mutluluğu düşünür. Üst amirinin emirlerine bakar. Yani Zoro luffye kılıç çekip kovalayabilirken. Borsalino Sakazukiye küçültücü bir itham dahi edemez. Bu disiplin farkıdır. Gerekirse o ölsün ama bizim tarafta zarar olmasın anlayışı vardır.

Goldberg uzun zamandır kalkanını kullanıyor, nami'ye yardımcı olabilir. Güçlenmenin yanında belki üzerinde uçmayı dahi öğrenebilir.

loki'nin geçmişini işleyebilir belki oda ancak uzun süreli fb beklemiyorum.

Gunko saldırırsa jinbe orada ama diğerleri özellikle usopp hala çok zayıf. Enies lobby'i andırdı biraz. Benzer şekilde işlerse oda, arc sonu şövalyeleri indirecek seviyeye gelir monster trio harici tayfanın kalanı.

Onca yildir mangayi okumama ragmen Xebec’in nasil bir adam oldugunu bir tek ben anlayamamisim herhalde :) Yorumlara bakiyorum Xebec’i olumune savunan da var yerden yere vuran da var. Ben adamin sadece siluet halini biliyorum ama masallah herkes Xebec cok kotuydu Xebec harikaydi demeye baslamis. Beyazbiyik da nefret kulturunun esiri olmus araya kaynamis. Loki dediginiz karakter cocukken bile zorbanin onde gideniymis zaten adam kalkar kalkmaz kendi koyunu yakti ya la. Xebec bunu bicaklamissa vardir bir bildigi :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık