falconx Dün 18:47 da #22 Gaban ve güçsüz tayfa tanrı şövalyelerine karşı Monster trio kimle kapışacak?
Lastikçocuk Dün 19:15 da #24 oo çok iyi en sevdiğim anime whos whonun yeni sayısı çıkmış. bakalım bu haftaki maceraları neymiş. Yan karakterleri hiç sevmiyorum yok luffy yok zoro bu ne abi daha çok whos who istiyoruz gerizekalı oda senseei
oo çok iyi en sevdiğim anime whos whonun yeni sayısı çıkmış. bakalım bu haftaki maceraları neymiş. Yan karakterleri hiç sevmiyorum yok luffy yok zoro bu ne abi daha çok whos who istiyoruz gerizekalı oda senseei
DenizinŞövalyesi Dün 19:27 da #26 Gunko, Gunko Benim fanımdı aslında o İstediği yapmaktı son bir solo Tutmadı yaptığı loto Gunko, Gunko.
Gunko, Gunko Benim fanımdı aslında o İstediği yapmaktı son bir solo Tutmadı yaptığı loto Gunko, Gunko.
Büyük Korsan Kaidou Dün 20:13 da #30 DenizinŞövalyesi dedi ki: Gunko'nun donu da gözüküyor. Brook'un hayaller de gerçek oldu Genişletmek için tıkla ... Gunko normalde pantolon giyiyormuş, Brook’a hayran olduktan sonra don giymeye başlamış
DenizinŞövalyesi dedi ki: Gunko'nun donu da gözüküyor. Brook'un hayaller de gerçek oldu Genişletmek için tıkla ... Gunko normalde pantolon giyiyormuş, Brook’a hayran olduktan sonra don giymeye başlamış