Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git bak reis, ben ilk andan beri diyorum adam olayı meyveye bağladı diye. Meyvenin kendi kişiliği, amacı var diye xD
3000 bin yıl önce amaç neydi 800 yıl önce neydi belli değil. Dünya Hükümeti 800 yıllık bir oluşum. Hikaye farklı yere döndü. Oda bakalım nasıl bağlayacak. Meyvelerin nasıl ortaya çıktığı önemli burada. Hikayenin ana odak noktası Nika da değil. Bunu biraz daha ilerledikçe göreceğini düşünüyorum.

3000 bin yıl önce amaç neydi 800 yıl önce neydi belli değil. Dünya Hükümeti 800 yıllık bir oluşum. Hikaye farklı yere döndü. Oda bakalım nasıl bağlayacak. Meyvelerin nasıl ortaya çıktığı önemli burada. Hikayenin ana odak noktası Nika da değil. Bunu biraz daha ilerledikçe göreceğini düşünüyorum.
Elinde ateş tutan karanlık varlığın antisi çıkacaktır. Yoksa loredaki yeri de meyve hakkında yapılan tüm mevzu da kolpa çıkar. Bu kadar kolpa çıkacak bir mevzu için serinin ırzına geçen retconu atmış olur külotçu.

Reis sonradan yönü değiştirir mi bilemem ama serinin ana noktası son 100 bölümdür nika. Bunu görmemen aşık bir insanın aşık olduğu kişiye kötü huylar yakıştıramaması gibi bir körlük.

Yoksa serinin ağzının yüzünün nikalandığını herkes görmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık