Luffy'nin bir anda arkalarında belirip "Stand Ready For My Arrival, Worm" diye ayarı vermesi lazım.Luffy’nin Yonko olduğu halde tınlanmadığı bir macera daha. Gunko adada imparator olduğu bilgisini verdi ama hala diğer iki şövalye ile geniş geniş takılıyorlar.
Punk Hazard’da ki garabeti gördükten sonra bir şey beklememem gerektiğini anlamıştım.Mangakalar arasındaki en dandik ejderha tasarım şablonu Oda'da sanırım
Bunlar onu trans yapmaz üstüne yazar açıkladı female diye. O-kiku gibi erkek bedeninde kadın kalbi taşıyorum demedi mesela. Bu zaten transın sengoku dönemi japoncasi. Kısaca yamato kadın sadece oden gibi olmak istiyor. Erkek kimliği sahiplenme olsa kadınlarla birlikte kapağa çizmez idi ya da vivre ye female yazdırmaz ya da diğer trans karakterler gibi spesifik olurdu. Karakteri sahiplenmesi onu trans yapmıyor bunu kendini açıkladı.Yamato trans erkek.
Yamato kadın olarak doğdu ama erkek olarak yaşamayı seçti ve kendini Kaido’nun oğlu diye tanımlıyor. Bizim tayfa ve Kaido tarafından sürekli “he/him” zamirleriyle anıldı (resmi ingilizce mangaya göz atabilirsin). Oden’dan ilham alıyor ama “ben sadece Oden’ım” demiyor; Yamato Oden'in erkek kimliğini sahipleniyor. Bir tane sauna/banyo paneli vardı, orada Yamato erkek banyosunda lufflerle duş almıştı. Yamato’nun trans kimliği, hikayesinin (zincirlerinden kurtulma vs.) özgürlük ve kimlik meselesiyle cuk oturuyor.
Luffy’nin Yonko olduğu halde tınlanmadığı bir macera daha. Gunko adada imparator olduğu bilgisini verdi ama hala diğer iki şövalye ile geniş geniş takılıyorlar.
E. Oda şunu mu işliyor acabaLuffy'nin bir anda arkalarında belirip "Stand Ready For My Arrival, Worm" diye ayarı vermesi lazım.