Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1144: Savaşçıların Zamanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 26 29.2%
  • Orta

Kullanılan: 25 28.1%
  • Kötü

Kullanılan: 38 42.7%

• Kullanılan toplam oy
    89
Y*mato el öptürüyor. Tanıdık geldi, nefret besledik şahsına... Spo konusunda ki mesajım geçerli. Dorry ve broggy dışında elbafta adam yok la. Şöyle savaşçılar böyle bilmemneler alayı fıs. Bağnaz ada halkı ötesi değil. Wanolu donsuz ırgatlardan 3ıq fazlalar... Bunlardan bir halt olmaz da bu robot meselesi kötü yere gidiyor. 3bin yıl çok gelebilir insan için de devler için değil. 9 kuşağa falan tekabül eder ki kulaktan kulağa bile aktarılır hem robot hem savaş hem o resim. Bunlar baya samuraylıktan yametee diye ortalıkta gezen günümüz capon halkı gibi olmuşlar. Alttan alttan kendi halkını mı eleştiriyor bu sapık yazar anlamadım da geçmişi bu şekilde kapalı yaşayan halkın bilememesi umursamaması ne olduğunu unutması saçma aslında. Dünya savaşlardan etkilenmiş olabilir de kral ölene kadar bu ada da böyle durum yoktu. Kral ölse bile hayatlarına devam etmişler, brogy-dorry gibi kaptanları olmadan da yaşamışlar vs. Gemiyi kucaklayan saul şimdi saçma sapan kalkanlarla iş yapmaya çalışıyor. Sırf hasır sapkalar o adada diye tüm adaya da nerf atmazsın be sapık yazar tamam en mesih nika en tayfa hasır şapkalar daha güçlüleri yok.... Ortalık yangın yeri hala kim ne yapıyor belli değil. Tayfayı dağıtıp hikayeyi yazıp vs ler ile birleştirme olayı bu adada geçerli olmayınca sıçtı sıvadı ne çizeceğini bilemiyor. Satışlar mı düştü desek o da yoktur netfiliz güzel besledi zaten bunu. Ne adam gibi geçmişi anlatıyor ne güncelde ne olduğunu aktarabiliyor.
Kimin ne yaptığı belli değil dediğin gibi ama onu birkaç chaptera düzeltir. Kötü olan şey, 1997'den beri Oda bu arc'ı bekliyordu Final Arc'ın hype'ını saymazsak. Bi' ara vitesi müthiş yükseltti şimdi de bir o kadar düşükten gidiyor, bu kötü işte. Marineford'u 5'e katlayabilecek bir arc potansiyeli var Elbaf'ın ve bunu kullan(a)mayacak diye endişeleniyorum. Yazmaktan mı yoruldu anlamıyorum ki.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık