Bu hoşuma gitti haHayır, seride iki tür meyve olduğunu söylüyorum.
Dream Fruits (Luffy'ninki gibi uyanış sonrası beyaz bulutlar olan)
Devil Fruits (Uyandığında siyah bulutlar olan)
Bu hoşuma gitti haHayır, seride iki tür meyve olduğunu söylüyorum.
"Mihawk belini bükse" ayarında bir yorumKapak hikayesinde Chopper ağırlık yapmasa Zoro kazanacak şeklinde bir mesaj verilmiş.
O çağırdığı şeyler mitolojik olarak çok güçlü varlıklar ama tek yumruğa yeniliyorlar. Biraz Kanjuro’nun meyvesi ayarında bir meyve. Bir üst modeli gibi. Kanjuro hayal edip çiziyor, öyle gerçeğe çeviriyor, bu da başkalarının rüyalarındaki şeyleri gerçeğe çeviriyor. Kanjuro’nun meyvesi de kısıtlıydı, bu da öyle olur. Çağırdığı şeyler etkisiz olacaktır.Bu at kafalının meyvesi çok bozuk bir meyve. Oda buna ciddi kısıtlama getirir. Bu adam rüyadan şeytan meyvesi çıkarabilir mi? Peki hayal eden kişi daha gerçekçi hayal ederse tam güç Kaido, Newgate, Roger gibi karakterleri canlandırabilir mi?
Hayır, seride iki tür meyve olduğunu söylüyorum.
Bir saate çıkar.Türkçesi ne zaman çıkacak?
Bu mesajlar neye göre siliniyor?Bir saate çıkar.
Kirin Meyvesi'nin şöyle bir özelliği gözüme çarptı. Karşındaki kişiye bir şey düşündürüp onu uyutursan, düşündüğü şeyi gerçeğe dönüştürebiliyorsun.Bu at kafalının meyvesi çok bozuk bir meyve. Oda buna ciddi kısıtlama getirir. Bu adam rüyadan şeytan meyvesi çıkarabilir mi? Peki hayal eden kişi daha gerçekçi hayal ederse tam güç Kaido, Newgate, Roger gibi karakterleri canlandırabilir mi?