Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrı Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 46 59.7%
  • Orta

Kullanılan: 20 26.0%
  • Kötü

Kullanılan: 11 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    77
Bu at kafalının meyvesi çok bozuk bir meyve. Oda buna ciddi kısıtlama getirir. Bu adam rüyadan şeytan meyvesi çıkarabilir mi? Peki hayal eden kişi daha gerçekçi hayal ederse tam güç Kaido, Newgate, Roger gibi karakterleri canlandırabilir mi?

Bu at kafalının meyvesi çok bozuk bir meyve. Oda buna ciddi kısıtlama getirir. Bu adam rüyadan şeytan meyvesi çıkarabilir mi? Peki hayal eden kişi daha gerçekçi hayal ederse tam güç Kaido, Newgate, Roger gibi karakterleri canlandırabilir mi?
O çağırdığı şeyler mitolojik olarak çok güçlü varlıklar ama tek yumruğa yeniliyorlar. Biraz Kanjuro’nun meyvesi ayarında bir meyve. Bir üst modeli gibi. Kanjuro hayal edip çiziyor, öyle gerçeğe çeviriyor, bu da başkalarının rüyalarındaki şeyleri gerçeğe çeviriyor. Kanjuro’nun meyvesi de kısıtlıydı, bu da öyle olur. Çağırdığı şeyler etkisiz olacaktır.

Hayır, seride iki tür meyve olduğunu söylüyorum.
Dream Fruits (Luffy'ninki gibi uyanış sonrası beyaz bulutlar olan)
Devil Fruits (Uyandığında siyah bulutlar olan)

Seride iki tür zoan mi var diyorsun. Onu anlamadım. Bulut sadece uyanmış zoanlarda vardı diye hatırlıyorum. Law da Kidd de yoktu sanki

• Like
Tepkiler: Sid
Kirin Meyvesi'nin şöyle bir özelliği gözüme çarptı. Karşındaki kişiye bir şey düşündürüp onu uyutursan, düşündüğü şeyi gerçeğe dönüştürebiliyorsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık