Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143: Tanrının Şövalyeleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 33 66.0%
  • Orta

Kullanılan: 9 18.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 16.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Peki bu diken olayında ne kadar seviyorsan o kadar hasar alıyorsun ya ya tam tersi durum varsa o zaman ne olacak? Zaten burada gül diken benzetmesi olmuş biraz. Gülü seven dikenine katlanır hesabı edebiyat yapmışlar sanki bu güçte...

Ya şahıs kişiden nefret ediyorsa ? Dokununca dikenler dokunana değil diğerine mi batıyor bu kez acaba... Böyle de birşey çıkabilir mi sizce...

Bu şövalyeleri bir anda ortadan kaldırsa Oda ben şahsen şaşırmam. Shamrock Elbaf'a geri gelse ve bizimkiler bu 4 şövalyeyi indirse aynı anda Devrimciler de kalan dördü indirse serinin sonuç kısımları yani Dünya hükümetinin çöküşü bizzat somut olarak başlamış olur. Sonun başlangıcı bu şekilde olabilir.

Şeytan Meyveleri için arzunun ürünü dendi.

Killinghamın meyvesi tamam, rüyalar gerçek olsa mantığı.

Ancak Somer Şefin meyvesi tam fecaat. Sevdiğin birine dokununca eline diken batıyor. Resmen birisi ağır beddua etmiş, ben sevdiğime kavuşamadım, kimse kavuşamasın demiş ve bu meyve ortaya çıkmış. Şuana kadarki en kötücül meyve olsa gerek.

Şeytan Meyveleri için arzunun ürünü dendi.

Killinghamın meyvesi tamam, rüyalar gerçek olsa mantığı.

Ancak Somer Şefin meyvesi tam fecaat. Sevdiğin birine dokununca eline diken batıyor. Resmen birisi ağır beddua etmiş, ben sevdiğime kavuşamadım, kimse kavuşamasın demiş ve bu meyve ortaya çıkmış. Şuana kadarki en kötücül meyve olsa gerek.
Ama sevdiği biri dokununca oluyor, Luffy ve bu çocuklar başta anlaşamıyordu, yani ona bakarak luffy dokunabilir

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık