Gunko Luffy nikayı görünce direk müridi olur zatenLoki reis çok karizma çıkmış bölümde. Gerd de her zamanki gibi güzel.
Ayrıca Gunko da çok şirin çizilmiş. Bu kız iyilerden çıkacak, belki devrimci ajanı olabilir.

Gunko Luffy nikayı görünce direk müridi olur zatenLoki reis çok karizma çıkmış bölümde. Gerd de her zamanki gibi güzel.
Ayrıca Gunko da çok şirin çizilmiş. Bu kız iyilerden çıkacak, belki devrimci ajanı olabilir.
Ölümün kıyısındaki adamı öldürmeye çalışan bir rezil, dua etsin de o loki bu arc kalkmasınKolpacı Loki bir de anne bacı karıştıran bir karaktersiz çıktı. Hajrudin'den razıyız, tutmasalar alacaktı kellesini psikopatın.
![]()
Bölüm özetini soracaktım ben de sana, eyvallah.Kolpacı Loki bir de anne bacı karıştıran bir karaktersiz çıktı. Hajrudin'den razıyız, tutmasalar alacaktı kellesini psikopatın.
![]()
Nasıl ya 0 filler asıl 0 ilerleme meyvelerin ismini verdi geçti bok gibi bölüm panellerde sıfır amaç. Sonda da işte Loki ben öldürmedim babayı diyor bir sonraki bölüme heves lepleş yemin ederim. tuz falan yapma mükemmel şekilde açıklamış zaten filler oğlu filler olduğunu. Bölümde konuşacak bişey bile yokUzun zamandan sonra bir bölüme iyiye bastım.Her panelin bir amacı var.Sıfır filler.
Salla lütfüyü de Chopper çok iyi olmuşLuffy vs Zoro rekabetinin hala canlı olduğunu gösteren, detaylı incelemeyi hak eden ve fan savaşlarında kullanılabilecek bir kapak çizmiş Oda.
Zoro fanları gerekeni yapacaktır.