Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Bu Loki tüm KorsanFan Ahalisini kandırmayı başarmış. Beyler uyanın Loki iki gözyaşı döktü diye adamı iyilik timsali ilan etmeyin. Gerçekten de babasını keyfiyen öldürmüşse o zaman ne yapacaksınız? Yine tüm forumla vs atacağım galiba. Belli oldu.

Kaido o zincirleri pançalayıp 50 kere kaçmıştı. Aralarında en ezik yonkou Big mom benzer şekilde adayı cehenneme çevirmişti çoktan. Bak belki oden seviyesinde olabilir loki'nin gücü. ama onu da tam diyemiyorum çünkü kral hakisi olup bir de bu hakiyi savaşta kullanabilmesi lazım. o zaman derim kata'dan üstündür ve oden seviyesindedir diye. Ancak daha görmedik. bu yüzden de halen kata seviyesindedir diyorum. he ama şunu kesin anladık ki yonkou seviyesinde değil bu karakter.
Bence amiral ayarı vardır.

Şu ana kadar gösterilen Loki Amiral olmasa da öyle Amiral için öyle kolay lokma olmaz. Absürd bir meyvesi çıkarsa bir tık Amiral üstü bile olabilir.
Bu adam 6 yıl önce 2,6 milyardı, Shanks harici indirememiş adamı, bu adamın amiral ayarı çıkmama olasılığı yok. Gaban bile karşısında duramamış, Nika’yı görmeden anahtar vermem diyor.

Meyvesi ve hakisine bağlı kaido lvl de çıkabilir.
Kaido Level zaten amiral üstü olmıuş oluyor.

Bu adam 6 yıl önce 2,6 milyardı, Shanks harici indirememiş adamı, bu adamın amiral ayarı çıkmama olasılığı yok. Gaban bile karşısında duramamış, Nika’yı görmeden anahtar vermem diyor.
Amiral ayarı olmasa zaten sanmıyorum ki şovalye yapalım diye gelmezler adamın ayağına... Ayrıca Gaban savaşmış mı o net değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık