Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Ama adam kaç yıldır orada esir bide Shamrock tarafından yaralanmış. Odenin durumu gibi düşün, kafadan darbeyi yedikten sonra adam bidaha savaşamadı bile.
Kaido o zincirleri pançalayıp 50 kere kaçmıştı. Aralarında en ezik yonkou Big mom benzer şekilde adayı cehenneme çevirmişti çoktan. Bak belki oden seviyesinde olabilir loki'nin gücü. ama onu da tam diyemiyorum çünkü kral hakisi olup bir de bu hakiyi savaşta kullanabilmesi lazım. o zaman derim kata'dan üstündür ve oden seviyesindedir diye. Ancak daha görmedik. bu yüzden de halen kata seviyesindedir diyorum. he ama şunu kesin anladık ki yonkou seviyesinde değil bu karakter.

Kaido o zincirleri pançalayıp 50 kere kaçmıştı. Aralarında en ezik yonkou Big mom benzer şekilde adayı cehenneme çevirmişti çoktan. Bak belki oden seviyesinde olabilir loki'nin gücü. ama onu da tam diyemiyorum çünkü kral hakisi olup bir de bu hakiyi savaşta kullanabilmesi lazım. o zaman derim kata'dan üstündür ve oden seviyesindedir diye. Ancak daha görmedik. bu yüzden de halen kata seviyesindedir diyorum. he ama şunu kesin anladık ki yonkou seviyesinde değil bu karakter.
Bigmomda kurtulamadıya kairoseki keleçelerden Queene çıkarttırdı, Loki bariz Katakuriyi döverde az düşününce Oden seviyesinde olmayabilir daha.

Bigmomda kurtulamadıya kairoseki keleçelerden Queene çıkarttırdı, Loki bariz Katakuriyi döverde az düşününce Oden seviyesinde olmayabilir daha.
bir şekilde kurtuldu yıllarca beklemedi yani. bir de kata'nın gücünü çok küçümsüyor gibiyiz. Kata crocodile çok rahat içinden geçer. Çok rahat kaido'nun sağ kolu king'i indirir. Mingo'yu rahatlıkla yener. Odeni yenemez tabi. kaido ile kapışamaz. Big mom ile kapışamaz. teke tek te yine çok rahat law ve kid'i indirir. loki aynı şekilde saydığım karakterleri kata gibi çok rahat yener. ama loki odeni yenemez. şu an gördüğümüz kadarıyla yenemez. Kata gibi çok güçlü ara karakterler var örneğin Marco çok güçlü bir karakter. Yeni amirallerden ryogu çok güçlü olduğu belli. sabo aynı şekilde. bunlar çok güçlü karakterler ama yonkou seviyesinde değiller. bu ara seviyede benim gözümde loki.

Evet en son loki bu kutsal şövalyelerden darbe aldığında bu adam kata'dan biraz güçlüdür veya ona denktir. demiştim. Çoğu kişi loki için kaido seviyesi diyordu. demek ki yonkou seviyesi değilmiş.
Forumda eskiden çıkan her yeni karakter amiral seviyesi deniyordu şimdi de her yeni çıkan karakter yonkou seviyesi oluyor. Fakat onlar çok abartıyor sen de biraz gömmüşsün. Loki anlatılan gibiyse rahat sağ kol üstüdür. Sağlıklı bir halde iken Ryokugyu ile tek başına baya mücadele eder. Yener yenilir orasını kestirmek için daha çok şey görmeliyiz.

Son düzenleme:
Forumda eskiden çıkan her yeni karakter amiral seviyesi deniyordu şimdi de her yeni çıkan karakter yonkou seviyesi oluyor. Fakat ne onlar çok abartıyor sen de biraz gömmüşsün. Loki anlatılan gibiyse rahat sağ kol üstüdür. Sağlıklı bir halde iken Ryokugyu ile tek başına baya mücadele eder. Yener yenilir orasını kestirmek için daha çok şey görmeliyiz.
benzer düşünüyorum. İnsanların çok fazla abartılmasının sebebi devlerin en güçlüsü olarak tanıtılmasıydı. Ancak devler arasında en güçlü olarak bildiklerimiz brogy ile drogy ile hajuridin falan. onun dışında bildiğimiz güçlü dev savaşçı yok. onlarında güç seviyesi belli.

benzer düşünüyorum. İnsanların çok fazla abartılmasının sebebi devlerin en güçlüsü olarak tanıtılmasıydı. Ancak devler arasında en güçlü olarak bildiklerimiz brogy ile drogy ile hajuridin falan. onun dışında bildiğimiz güçlü dev savaşçı yok. onlarında güç seviyesi belli.
Üstelik Loki Elbaf'ı talan ederken Dorry, Brogy hatta Saul bile adada olmayabilir.

Evet en son loki bu kutsal şövalyelerden darbe aldığında bu adam kata'dan biraz güçlüdür veya ona denktir. demiştim. Çoğu kişi loki için kaido seviyesi diyordu. demek ki yonkou seviyesi değilmiş.
O üç kılıçtan 1 tanesi kataya girse kata meftah.
Siyasetçi adam. Tabi öyle diyecek. Dik duracak ki, peşinden gelecek nesil örnek alsın onu.
"Şu an ölüm döşeğindeyim, lütfen bana saldırmayın" mı diyecek? :D
Siyasetçilerde bukadar atmıyor ama :bilmem:
Diyorum size usopp iste onun gibi atıyor kolpaları.
Usopp 452 yaşındaki dev kahramanı Jarulu yenecek.

loki'nin meyvesinin göz ile alakalı olmasını bekliyorum. Diğer türlü kapalı olması garip. Şövalyelerinde gücünü öğrendik. En güçsüzleri lucci ayarında çıkabilir. Çok güçlü gözükmediler ama vs'de belli olur. Birde gorosei gibi siyah alev kullanıyorlarsa o zaman problem. 3 tanesi yeterli gelmezse, gunko başkalarını çağırabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık