Gururlu çünkü.Ölüm döşeğindeki adam Ragnir’i savurup elbafı yokederim ha diye tehditlermi savururdu bu Loki ya düşünemiyor yada Luffyleri küçümsüyor o zaman![]()
Zaten full gücünde olsa tehdit savurmazdı, direkt yok ederdi karşısındakileri.
Gururlu çünkü.Ölüm döşeğindeki adam Ragnir’i savurup elbafı yokederim ha diye tehditlermi savururdu bu Loki ya düşünemiyor yada Luffyleri küçümsüyor o zaman![]()
Şu halim bile size yeter dedi kardeşim adam önceki bölüm?Gururlu çünkü.
Zaten full gücünde olsa tehdit savurmazdı, direkt yok ederdi karşısındakileri.
Diyorum size usopp iste onun gibi atıyor kolpaları.Şu halim bile size yeter dedi kardeşim adam önceki bölüm?
Evet en son loki bu kutsal şövalyelerden darbe aldığında bu adam kata'dan biraz güçlüdür veya ona denktir. demiştim. Çoğu kişi loki için kaido seviyesi diyordu. demek ki yonkou seviyesi değilmiş.Şu halim bile size yeter dedi kardeşim adam önceki bölüm?
Siyasetçi adam. Tabi öyle diyecek. Dik duracak ki, peşinden gelecek nesil örnek alsın onu.Şu halim bile size yeter dedi kardeşim adam önceki bölüm?
Ama adam kaç yıldır orada esir bide Shamrock tarafından yaralanmış. Odenin durumu gibi düşün, kafadan darbeyi yedikten sonra adam bidaha savaşamadı bile.Evet en son loki bu kutsal şövalyelerden darbe aldığında bu adam kata'dan biraz güçlüdür veya ona denktir. demiştim. Çoğu kişi loki için kaido seviyesi diyordu. demek ki yonkou seviyesi değilmiş.
Seni bile kandırmış adam. Daha geçen bölüm ölü taklidi yapıp zincirlerini çözdürmüştü, şimdi de tek yedim taklidi yapıyor, suçsuzum ayağına yatıyor. Akabinde zaten mükafatını alıyor, Gerd kendisiyle ilgileniyor, muhtemelen son zinciri de çözecekler.Lokiyi gördüğümüzden beri dayak yiyor. Baba mevzusu üzerinden iftira yedi diyelim, 6 yıl da haksız yere tutuklu kaldı desek. Telefonla konuştuğu kişi de bunu kandırıyorsa akıllıymış, kurnazmış falan hikaye... 100 YILIN AVELİ GELİYOR demektir.
![]()
Sınırlı olabilir mi acaba?Kutsal şövalye rüyayı gerçeğe dönüştürüyorsa niye kutsal topraklardaki yemek kıtlığını bitirmedi