Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Öngörüş

Dragon gelene kadar tanrı şovalyesi bırakmayacak Luffy zaten. Şu seride icraatsizliğine uyuz olduğum yegane insan Dragondur vallahi. Sabo'nın gögsünün kılıyık :mincika:

Franky’in babasi tanri sovalyesiymis iki lazer atesleyip Elbaf’a gelmis :D luffy, usopp ve chopper’in gozlerinden yildiz cikiyorsa muhtemelen robot ya da ninja birsey cikacak

Önümüzdeki bölümlerde olacaklar belli; Bu şövalyeler bizim dev çocukları kaçırmaya çalışacak. Böyle yaptıkları için Loki bizimkilerle beraber karşılarında duracaktır diye düşünüyorum. Loki, şövalyeler ve luffy’den dolayı epik sahneler görebiliriz. O adem ağacının da sağlam kalabileceğini düşünmüyorum.

Franky’in babasi tanri sovalyesiymis iki lazer atesleyip Elbaf’a gelmis :D luffy, usopp ve chopper’in gozlerinden yildiz cikiyorsa muhtemelen robot ya da ninja birsey cikacak
Sommers ju peterın aileden olmasa frankyinin babası derdim.
Önümüzdeki bölümlerde olacaklar belli; Bu şövalyeler bizim dev çocukları kaçırmaya çalışacak. Böyle yaptıkları için Loki bizimkilerle beraber karşılarında duracaktır diye düşünüyorum. Loki, şövalyeler ve luffy’den dolayı epik sahneler görebiliriz. O adem ağacının da sağlam kalabileceğini düşünmüyorum.
Loki ittifak kurmayı seven bi insan değil anca bizimkileri dolandırır gibime geliyor mitolojidede Loki sinsi kandırıkçı bi karakter zaten seride de hayrettinnin dediklerine göre mitolojideki Loki ile aynı karaktere sahip bizim Loki.

Dragon Lavuklar harekete geçince bizde harekete geçeriz derken şövalyeler ışınlanma ile Mariejois dışına çıkınca Mariejois'a saldırmaktan bahsediyor da olabilir. Dragon yok yere Elbaf'ta ortaya çıkarsa en kötü 1 saatte gelenleri hem öğrenecek hem gelecek nasıl hızlı geldiğini de merak ederim açıkçası

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 25, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık