Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Öngörüş

Ara sonrası yine tirt bölüm olur diye bekliyordum. Yangın söndürmeye çalışan dev köylüler falan. Ilginç bir şeyler olur mu acaba?

Luffynin Nikaya dönüşmesiyle wano halkı tepkisi derim. Ve kutsal ejderler korkudan bu olaya imkansız diye tepki verirler

Eğer ki bu gif Loki’nin meyve gücünü görmemiz şerefine ise bizimkiler Loki’nin son zincirini de çözmüş demektir.

Luffy dediğimiz adam dünyanın en korkusuz insanıydı. Luffy’nin Loki’nin zincirlerini çıkarması demek ben Loki’nin tehditine boyun eğiyorum demek. Hatırlıyorum da Wano’nun başlarındayken Luffy, Kaido’ya dikleniyordu. Şimdi Luffy bu Gear 5’li haliyle şeytan meyvesini kullanamayan zincirli Loki’den mi korktu da adamı salıverdi. Ben anlamadım bu işi.
Luffy de olay tam tersi olur. Hadi açtım zincirini yap bakayım ne yapabilecen diyip zincirsiz dövmek için açmıştır.

"Hype Piece" giff'i özelinde korsanfan olarak güzel çıkarımlar yapmışız. Tek bir giff üzerinden, ürettiğimiz senaryoya bak. Hikaye olarak, grupta okuduğum durumalar beni tatmin ediyor ama Oda'nın bize sunacağı içerikte umarım tatmin eder. Daraldım arkadaş, Yonkou aloooooooo! varlığını göster, mal mal durma.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 22, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık