vanheidern Bugün 01:00 #21 Arthur Pendragon dedi ki: Dümdüz yürüyüp gelicek diyorsun yani. Genişletmek için tıkla ... E bi zahmet bakacağı kadar baktı
Arthur Pendragon dedi ki: Dümdüz yürüyüp gelicek diyorsun yani. Genişletmek için tıkla ... E bi zahmet bakacağı kadar baktı
Arthur Pendragon Bugün 01:02 #22 vanheidern dedi ki: E bi zahmet bakacağı kadar baktı Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz dragon reisi güzel bölüm okuyalım.
vanheidern dedi ki: E bi zahmet bakacağı kadar baktı Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz dragon reisi güzel bölüm okuyalım.
Dracule Bugün 02:30 #23 Smoker dedi ki: Robot dev çıkmış diye yorumladım. Genişletmek için tıkla ... Memeth ?
Glorfindel Bugün 05:46 #24 Ara sonrası yine tirt bölüm olur diye bekliyordum. Yangın söndürmeye çalışan dev köylüler falan. Ilginç bir şeyler olur mu acaba?
Ara sonrası yine tirt bölüm olur diye bekliyordum. Yangın söndürmeye çalışan dev köylüler falan. Ilginç bir şeyler olur mu acaba?
Bogeyman 48 dakika önce #26 Luffynin Nikaya dönüşmesiyle wano halkı tepkisi derim. Ve kutsal ejderler korkudan bu olaya imkansız diye tepki verirler
Luffynin Nikaya dönüşmesiyle wano halkı tepkisi derim. Ve kutsal ejderler korkudan bu olaya imkansız diye tepki verirler