Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks reis eksi yemez , yedirir.

Yakaladı diye eksi yemez reis. Rica etmiştir Elbaflı kankileri o da yakalamıştır. Ya da Gaban reis rica etmiştir. Büyük abisini kırsa mıydı . Kırsa '' büyüklere saygısızlık yaptı'' derdiniz bu sefer :artiz: :ehe:

En azından nefes alıyorum , xebec gibi tahtalı köye mi gideydim. - leri çarpıştırır + ederiz , bekle beni yıldızımın parlayacağı zamanlar çok yakın :ehe:
Üzgünüm ama Güneş çoktan tepeye vardı bu saatten sonra ne ayın ne de yıldızın hükmü geçer..

6 yıl zincire bağlı yaşıyorsun, neden? Bir yanlış anlama sebebiyle. Bu senaryoda Loki ne yapsa yeridir.
Tamam da bunun tek sorumlusu Shanks değil ki . Belki yakalarken '' ne yaptığın umrumda değil köye zarar verdin , onlara teslim ediyorum halkına hesap vereceksin'' diye yakalamıştır. (Adalet için) Suçsuzluğunu kanıtlamaması da Loki'ye - yazıyor. Bence de suçsuz bu adam zaten ama çok da atarlı bir kişilik. Serbest kaldığı gibi köyü yaktı. Bu adamı bağlaması da Shanks'a artı yazar kusura bakmayın. Herif yakarım yıkarım modunda bir deli gibi görünüyor şu an. Dakka bir gol bir yaptı zaten

Üzgünüm ama Güneş çoktan tepeye vardı bu saatten sonra ne ayın ne de yıldızın hükmü geçer..
Güneş tanrısını da tepeye vardıran biziz. Sökmez bize Aylar yıldızlar, salarım Nika beyi hükmüyle yargılar heryeri , bende alnımın akıyla fink atarım New World de :oleyo2:

Tamam da bunun tek sorumlusu Shanks değil ki . Belki yakalarken '' ne yaptığın umrumda değil köye zarar verdin , onlara teslim ediyorum halkına hesap vereceksin'' diye yakalamıştır. Suçsuzluğunu kanıtlamaması da Loki'ye - yazıyor. Bence de suçsuz bu adam zaten ama çok da atarlı bir kişilik. Serbest kaldığı gibi köyü yaktı. Bu adamı bağlaması da Shanks'ın ona artı yazar kusura bakmayın. Herif yakarım yıkarım modunda bir deli gibi görünüyor şu an. Dakka bir gol bir yaptı zaten
İlgili sahnenin manga paneli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık