Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.
Shanks reis eksi yemez , yedirir.

Yakaladı diye eksi yemez reis. Rica etmiştir Elbaflı kankileri o da yakalamıştır. Ya da Gaban reis rica etmiştir. Büyük abisini kırsa mıydı . Kırsa '' büyüklere saygısızlık yaptı'' derdiniz bu sefer :artiz: :ehe:

Shanks nefes aldığı her süre eksi yemeye mahkum ki zaten.
En azından nefes alıyorum , xebec gibi tahtalı köye mi gideydim. - leri çarpıştırır + ederiz , bekle beni yıldızımın parlayacağı zamanlar çok yakın :ehe:

Son düzenleme:
Shanks reis eksi yemez , yedirir.

Yakaladı diye eksi yemez reis. Rica etmiştir Elbaflı kankileri o da yakalamıştır. Ya da Gaban reis rica etmiştir. Büyük abisini kırsa mıydı . Kırsa '' büyüklere saygısızlık yaptı'' derdiniz bu sefer :artiz: :ehe:
6 yıl zincire bağlı yaşıyorsun, neden? Bir yanlış anlama sebebiyle. Bu senaryoda Loki ne yapsa yeridir.

Loki'nin babasının hükümete çalıştığı artık kesin gibi bir şey, yanlış anlaşılmadan ziyade shanks'in komplosu gibi duruyor

Loki 63 yaşında. Roger zamanında da vardı. Rogerla karşılaştı mı bilmiyorum ama Elbaf'a geldiyse karşılaşmıştır.
Roger buna bir şey yapmadığı halde Shanks haksız yere bişey yaptıysa kuyruk acısı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık