@ch3rlo Loki'ye suç atmışlar belli ki. Kinslayer diye dışladılar adamı bunun yüzünden. Bakalım altından Shamrock ve Shanks biraderler çıkacak mı?
Loki reis Luffy'den küsküyü yiyince '' gerçekten onu öldürmek istiyorum'' demiş diye yorumladım. Ya da Shamrocka
Shanks nefes aldığı her süre eksi yemeye mahkum ki zaten.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.
Shanks reis eksi yemez , yedirir.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.
En azından nefes alıyorum , xebec gibi tahtalı köye mi gideydim. - leri çarpıştırır + ederiz , bekle beni yıldızımın parlayacağı zamanlar çok yakınShanks nefes aldığı her süre eksi yemeye mahkum ki zaten.
6 yıl zincire bağlı yaşıyorsun, neden? Bir yanlış anlama sebebiyle. Bu senaryoda Loki ne yapsa yeridir.Shanks reis eksi yemez , yedirir.
Yakaladı diye eksi yemez reis. Rica etmiştir Elbaflı kankileri o da yakalamıştır. Ya da Gaban reis rica etmiştir. Büyük abisini kırsa mıydı . Kırsa '' büyüklere saygısızlık yaptı'' derdiniz bu sefer![]()
![]()
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.