Moby Dick daha güçlüdür Noah'tan.Abi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
Moby Dick daha güçlüdür Noah'tan.Abi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
abi o karakter değil ki Gemi sadece... neyse eyvallah.Abi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
Usta saygı duydum geçen luffynin yıkım gücünün çokluğunu savunmak için enine boyuna ölçtüğün biçtiğin adayı bile bukadar sevmen... Aile lobisi beyazsakal lobi üyeleri bile moby dickin adını bilmiyordurAbi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
Silah özelliği bence ragniri eline alınca hayrettin korkmuştu sebebi Elbafın zayıflığını barındırması olabilir.Adam thor ve lokiyle birleştirdi de o çekiç ne la. Bir devden daha büyük. Esas problem meyve gücünü kullanamadığına göre, çekiç nasıl yıldırım vurdu? Yıldırımın kaynağı ne?
Carameli yediği için kazandı meyveyi de malum insan o kadın. Meyve kökeni elbaf gibi geldi bana, gösterilen korku unsurları hep nordic mitinden.Elbaf'ta yemiyor muydu zaten meyveyi![]()
Hangi meyveden bahsediyorsun? Koca Ana'nın meyvesiyse muhtemel değil pek. Caramel yangını canlandırdığı zaman şaşırıyordu Elbaf halkı.Carameli yediği için kazandı meyveyi de malum insan o kadın. Meyve kökeni elbaf gibi geldi bana, gösterilen korku unsurları hep nordic mitinden.
İlk mesajımı oku anlarsın.Hangi meyveden bahsediyorsun? Koca Ana'nın meyvesiyse muhtemel değil pek. Caramel yangını canlandırdığı zaman şaşırıyordu Elbaf halkı.