Alpamis Bugün 19:30 #701 Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor.
Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor.
artyomdh Bugün 20:17 #703 Alpamis dedi ki: Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor. Genişletmek için tıkla ... Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum.
Alpamis dedi ki: Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor. Genişletmek için tıkla ... Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum.
Silver Bugün 20:17 #704 artyomdh dedi ki: Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Buraya let it go şarkısı atasım var.
artyomdh dedi ki: Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Buraya let it go şarkısı atasım var.
Millennium Wizard Bugün 20:29 #705 Alpamis dedi ki: Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu mesajı görünce anlık @Montana … Gizli İçerik
Alpamis dedi ki: Adam Tree şu ana kadar gördüğümüz en büyük ada gibi duruyor. Noah bunun 4'de 1'i vardır. Büyük ihtimal daha da küçüktür. @Montana Gizli İçerik Ağacın yanında dağlar ufacık kalmış. Gizli İçerik Bulutların duruş şekli andırıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu mesajı görünce anlık @Montana … Gizli İçerik
ShanksTaicho Bugün 20:38 #706 Lokinin bu kadar büyük olması gerçek'den normal mi? Hadrujin bile ufacık kalmış yanın da bence çok abartılı bir büyüklük olmuş.
Lokinin bu kadar büyük olması gerçek'den normal mi? Hadrujin bile ufacık kalmış yanın da bence çok abartılı bir büyüklük olmuş.
ROGER Bugün 20:45 #707 ShanksTaicho dedi ki: Lokinin bu kadar büyük olması gerçek'den normal mi? Hadrujin bile ufacık kalmış yanın da bence çok abartılı bir büyüklük olmuş. Genişletmek için tıkla ... Antik dev ırkı olduğu için bu kadar büyük.
ShanksTaicho dedi ki: Lokinin bu kadar büyük olması gerçek'den normal mi? Hadrujin bile ufacık kalmış yanın da bence çok abartılı bir büyüklük olmuş. Genişletmek için tıkla ... Antik dev ırkı olduğu için bu kadar büyük.
Alpamis 58 dakika önce #708 artyomdh dedi ki: Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
artyomdh dedi ki: Usta bu Noah fanlığı nereden çıktı yav. Geçenlerde de Luffy gibi savunduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi bilmiyorum ama değişik bir bağ kurdum. Seride en çok sevdiğim 2. karakter. WB'den bile fazla seviyorum. @RedTeroR
BattalGazi 29 dakika önce #709 Disorder dedi ki: Daha sacma bir bolum gormedim simdi bu korkulari canlandirma yetenegi at kafali sovalyenin miymis? Sommers hala muamma o zaman Genişletmek için tıkla ... Bak orada yaralı bir dev vardı sanki heryerinden kesik yemiş gibi, bence Sommersin yeteneği Byakuya gibi ama gül yaprakları ve dikenlerle saldırıyor.
Disorder dedi ki: Daha sacma bir bolum gormedim simdi bu korkulari canlandirma yetenegi at kafali sovalyenin miymis? Sommers hala muamma o zaman Genişletmek için tıkla ... Bak orada yaralı bir dev vardı sanki heryerinden kesik yemiş gibi, bence Sommersin yeteneği Byakuya gibi ama gül yaprakları ve dikenlerle saldırıyor.