Ben King fanı olsam one piece konuşmam direk.Kaido zemin Yonko yazsam utançtan foruma giremem. Millet ciddi ciddi savunuyor.
Ben King fanı olsam one piece konuşmam direk.Kaido zemin Yonko yazsam utançtan foruma giremem. Millet ciddi ciddi savunuyor.
Sence Kaido>Luffy midir?Kaido gömenlerin çoğu Garp fanı. En güçlü ünvanı olan karakterlere alerjisi var gibi Garp fanlarının.
Kardeş buggy serideki trol bir karakter ve dümenden verilmiş bir ünvan. Bunla bir tutman, kaidoya yonkou zemini demenden bile daha saçma. Daha fazla uzatmıycam iyi forumlar sanaNarutoya girmeyelim ama madara severim
Bigmom zekasızlıktan kaybediyor güçten değil karşıt fikrim olmanda sorunyok düzgün tartışma olsun kafi.
Buggyede yonkou demeliydik haklısın featleri çöpe atak yonkouluk sadece güçle alınıyordu zaten![]()
Hükümete uşaklık yapanların fanı olmaktan iyidir.Ben King fanı olsam one piece konuşmam direk.
Tabiki öyle.Sence Kaido>Luffy midir?
Luffy'nin yendiği(!) her karakterin kaderi bu. Yonkou bile olsan bu değişmiyor.Kaido zemin Yonko yazsam utançtan foruma giremem. Millet ciddi ciddi savunuyor.
Ya bu adam milletin kılıç meyve zart zurt kullandığı yerde saf yumruklarını kullanıyor bu adam daha napsın sevmemek elde mi kalbimize girmiş bi kere çıkaramazsın ki...Kaido gömenlerin çoğu Garp fanı. En güçlü ünvanı olan karakterlere alerjisi var gibi Garp fanlarının.
Kaido yonko zemini ise Luffy ne seviyesi olur hocamTabiki öyle.