Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

WB hızlı da hızıyla ilgili bir durum yok zaten tartıştığımız şeyde. Fodder denizciler uyarıyor Akainu'yu diyorum. Bildiğin Akainu'nun körlüğü ve hantallığı söz konusu burada. Katakuri bombaların patladığı, kekin yıkıldığı, Ana'nın krize girdiği, milyon tane Luffy klonunun gezdiği yerde dikkati dağılmadan gözlem kullanabiliyorsa Akainu'nun bunun alasını yapması gerekiyor normalde.
Yapamaması ofguard durumunu değiştirmiyor? Adil Bi savaş yok ortada wb arkasını dönsün ilk Akainu sırttan vursun sonra devam etsinler sence kim üstün gelirdi?

-gözlem hakisi hızla aşılan bişey wb madem her halinde akainuya böyle üstün gelebilecek karakterdi Ace ölene kadar neden üstün gelemedi hiç?
Roger Garp imparator mu da sen o seviyede değil dediğinde laf edelim? Yonkou olanlar belli ve sen zemin diyorsun.
Yonkouluk gücünün zemini benim için fandomda kk> yonko>amiral>yc1 gibi Bi güç skalası var Yonko kk dan sonra gelen seviye buna göre serinin devamında Shanks'ı luffysi karasakalı sanmam ama belki Mihawkı veya lokisi Shamrocku dragonu kısaca kaidonun üstünde olacak bissürü karakter olucak bu saydıklarımın wb Roger garp lvl olacağını sanmıyorum bu durumdada kaidoyu yonkoular arasında zemin görüyorum dedim bigmomu yonkou lvl görmüyorum zaten.

Yapamaması ofguard durumunu değiştirmiyor? Adil Bi savaş yok ortada wb arkasını dönsün ilk Akainu sırttan vursun sonra devam etsinler sence kim üstün gelirdi?

-gözlem hakisi hızla aşılan bişey wb madem her halinde akainuya böyle üstün gelebilecek karakterdi Ace ölene kadar neden üstün gelemedi hiç?

Yonkouluk gücünün zemini benim için fandomda kk> yonko>amiral>yc1 gibi Bi güç skalası var Yonko kk dan sonra gelen seviye buna göre serinin devamında Shanks'ı luffysi karasakalı sanmam ama belki Mihawkı veya lokisi Shamrocku dragonu kısaca kaidonun üstünde olacak bissürü karakter olucak bu saydıklarımın wb Roger garp lvl olacağını sanmıyorum bu durumdada kaidoyu yonkoular arasında zemin görüyorum dedim bigmomu yonkou lvl görmüyorum zaten.
5 yasinda Elbaf’i dagitmis canliyi yonko seviyesinde bile gormuyorsun demek. hocam bundan sonra dedigin her seyin tam tersini kabul edecegim artik bu kadari da mumkun olamaz :D

Doğrudan yazarın yonkou dediği bigmomu kendi keyfine göre görmüyorsan ve loki gibi karakterlerin kaidodan güçlü çıkmasını bekliyorsan zaten tartışamayız. İyi forumlar.

Gelişmiş silahlanma öğrendi yetmedi, içten patlamalı haki öğrendi yetmedi, kral haki kaplamaya başladığında artık yenecek demiştik yine yetmedi üstüne meyvesini uyandırması gerekti. Bir vites açıp çöp ettiği düşmanlarla nasıl bir tutuyorsun bunu anlamadım sahiden.
Yenme mantığını bir tutuyorum ben. Kaido'yu da yenmeden önce yanlış hatırlamıyorsam 2 kez ölümün döşeğine geliyor. Crocodile için de aynısı oldu, Doflamingo için de ada boyu sırtlarda taşındı, Katakuri'de arada aynalara kaçtı yemek yedi geldi vesaire. Hepsinin ortak noktası Luffy sonunda bu adamları yendiğinde onları aşmış oldu. Bir arc sonra gördüğümüz halinde "evet Luffy bu yendiği düşmanı şuan da yenemezdi" demedik. Kaido'nun özel bir yanı yok bu durumda.

Bahsettiğin gelişmiş silahlanma olsun, kral haki ekleme olsun; bunların benzerini gördük zaten hep. Seviyenin artmış olması denklemin aynı olduğunu değiştirmiyor. Gear açıp yendi diye beğenmiyorsun o gearları ama dediğim üzere mantığı tamamen aynı. Gene Luffy o güçlendirmeleri aldı ve dövüşün sonunda o yendiği rakibini aşmış oldu.

Uyanışın nasıl gerçekleştiği düzgün açıklanmadığı için buna ne cevap versem, o da benim headcanonum olur. Var zaten benim kafamda bir açıklaması, tartışalım dersen oradan yürürüz. Luffy'nin uyanışını tetikleyen şey plot ama bunu inkâr etmek pek mümkün değil.
Ben zaten anlattığım mantık canondur demiyorum, diyemem açıklanmadı doğrudan çünkü. Ancak benim uyanışı açma şekline attığım önermenin neresini hatalı bulduğunu ben anlayamadım. Head canondur eyvallah ama tutarsızlık neresinde sence?

Kaido’ya zemin seviye yonko diyen adam Madara’ya zemin seviyesi anbu da der hocam
Narutoya girmeyelim ama madara severim :good:

5 yasinda Elbaf’i dagitmis canliyi yonko seviyesinde bile gormuyorsun demek. hocam bundan sonra dedigin her seyin tam tersini kabul edecegim artik bu kadari da mumkun olamaz :D
Bigmom zekasızlıktan kaybediyor güçten değil karşıt fikrim olmanda sorunyok düzgün tartışma olsun kafi.
Doğrudan yazarın yonkou dediği bigmomu kendi keyfine göre görmüyorsan ve loki gibi karakterlerin kaidodan güçlü çıkmasını bekliyorsan zaten tartışamayız. İyi forumlar.
Buggyede yonkou demeliydik haklısın featleri çöpe atak yonkouluk sadece güçle alınıyordu zaten :gamyon:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık