Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

Luffy seri başında Shanks‘ı geçeceğini ve ondan güçlü bir tayfaya sahip olacağını söylüyordu. Şu an ikisi de Yonko ve Luffy muhtemelen bu sözünü yerine getirdi.

Zoro’ya bakıyoruz, adam daha sağ kol ayarı, King’i anca yenebilmiş. Mihawk seri sonu hedefiyken, Shanks serinin %75‘i hedefi. Yani Mihawk’ın büyüklüğünü buradan daha net anlıyoruz. Mihawk sadece Shanks’tan değil, muhtemelen Luffy’den de güçlü çıkacak. Tabii seri sonu Luffy Imu’yu yenip Mihawk’ı geçecektir, orası ayrı.
Allah akıl fikir versin. İbret aldım bu yorumu okurken.

Mihawk seri de çok üst seviye de bir karakter Imu yu Imu yapan mihawktır ona o yetkiyi veren mihawktır o kadar güçlü ki seri de kaidoyu tek nefeste indirebilecek tek kişidir.Xebec ondan korkusuna o daha çocukken Dünyayı ele geçirmeye çalışmıştır büyüdüğünde mihawkın onu keseceginden korkmuştur.

Loki babada her şey var mübarek adam antik dev, ödülüne bakarsak gözlem hakisi ve ileri silahlanma mevcut Kral hakisi olma ihtimali %99 çekicede meyve yedirmiş yada büyülü bir özelliği var herkes lokiden antik zoan meyvesi bekliyor eğer antik zoanda çıkarsa shanksın lokiyi 1v1 de alması çok zor luffy için imkansız olabilir, luffy vs lokide lokinin yıldırım gücüne Luffy’nin lastik olduğu için doçlayacağı kesin+ lokideki illüzyon meyvesi bekliyorum eğer bu olursa luffy kral hakisiyle meyveyi kapatabilir shanksta bu şekil yenmiştir yoksa bu kadar güçlü birinin yenilmesi imkansız adam 67 metre çekici normal dev kadar luffynin nika modu max 15 dk dayanır. Loki babada aızen havası veriyor

Nika muhabbeti çok sıkmaya başladı.

800-900 yıl öncesi falan deniyor ama ne hikmetse bir anda herkes Nika'nın ne olduğunu biliyor da sırf biz bilmiyoruz gibi bir şeye dönüştü.

Kim oğlum bu Nika? Adada koskoca Yonkou var, Loki var ama devler dahil herkes Nika diyor başka da bir şey demiyor. Sanki düz Nika'yı çok anlamışız gibi şimdi de arap nika çıktı başımıza al bir de burdan yak hadi.

Bizimkilerde zaten hiç yoktu da artık komple seride Yonkou ağırlığı denen hiçbir şey kalmadı resmen.

Konuşamam, yalnızca Nika.

Kim bu adam kim bu adam diye düşünürken Sommers'in kimden esinlenildiğini buldum.

Bu Sommers

Bu da Somer Şef, ulan isim aynı, tip aynı, sakal gözlük var, biraz saç ekleyip zayıflatıp almış hikayeye GODAAA :)

Ben hep negatif dusunen korkan bir adamim bana islemez diyordu Usopp bagisiklik kazanmis korkularina, aliskanlik olmus onun icin. İlk basta Sommers Usopp’u gorunce bu ne zavalli yaratikmis diyecek ama Usopp hicbir sey olmamis gibi ayaga kalkip ben zaten korkagim tekiyim kabusumun icinde yasiyorum diyip Sommers’i bayiltacak
Sommers - Usopp karşılaşmasını ben de merak ediyorum. Şöyle ihtimaller düşündüm;

1- Sommers'in meyve yeteneği kişinin tek bir korkusunu canlandırabiliyorsa, Usopp zilyon tane şeyden korktuğu için meyve işe yaramaz.
2- Tek korku değil hepsini canlandırabiliyorsa;
a.Usopp'un tüm korkuları Elbaf'a salınacağı için Elbaf mahvolacak demektir.
b.Usopp'un korkularının tamamı dışarı çıktığı için bu sefer Usopp Korkusuz/Cesur Savaşçı olacak demektir.

Usopp'un hayali Denizlerin En Cesur Savaşçısı olmak, ancak bunun babası Yasopp'un da korkak olduğunu gördük, yani genetik, değiştirilemez bir durum var. Öyle olunca 2/b bendinde açıkladığımız durum oluşacak muhtemelen, burada da 2 ihtimal var.

1-Sommersin çıkarıp canlandırdığı korkular yokolunca veya Sommers bayılınca, aynı Sugar gibi meyve yeteneği kayboluyorsa, korkular Usopp'a geri dönecek demektir. Bu ihtimalde Usopp'un cesur savaşçılığı sadece bir kaç bölümle sınırlı kalmış olur.
2-Bu ihtimalde ise Sommersin yeteneği eğer BM'ninki gibiyse, yani yarattığı yaratık onun yeteneğinden bağımsızsa, Usopp sonsuza kadar korkularından arındırılmış olur ve hayaline Elbafta kavuşur.

Bence kesinlikle bu ikisini karşılaştıracak Oda, Sommerse böyle bir yetenek vermesi bile Usopp için yapılan bir hazırlıktır muhtemelen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık