Deli çıkacakBakalım, Loki Zoro'nun eşsiz gücünü görünce ne yapacak. Ben ettim sen etme abi yükleniyor.
Ussop gölgesinden bile korkan bir adam, neden işlemesin ?Sommers’in yetenegi Usopp’a islemeyecegine gore Usopp Sommers’in agzina acili ketcap atarak onu bayiltacak ve bir tanri sovalyesini indirecek o halde. Vay anam vay listeyi guncelliyorum. Roger>Shanks>Kaido>Luffy>Usopp>Zoro>Sommers
Ben hep negatif dusunen korkan bir adamim bana islemez diyordu Usopp bagisiklik kazanmis korkularina, aliskanlik olmus onun icin. İlk basta Sommers Usopp’u gorunce bu ne zavalli yaratikmis diyecek ama Usopp hicbir sey olmamis gibi ayaga kalkip ben zaten korkagim tekiyim kabusumun icinde yasiyorum diyip Sommers’i bayiltacakUssop gölgesinden bile korkan bir adam, neden işlemesin ?
Perona ile olan muhabbeti, zaten hep moralim bozuk, değil miydi ?
Sommers kılıçta kullanıyor fiziksel özellikleride sağlamdır alır usopu.Sommers’in yetenegi Usopp’a islemeyecegine gore Usopp Sommers’in agzina acili ketcap atarak onu bayiltacak ve bir tanri sovalyesini indirecek o halde. Vay anam vay listeyi guncelliyorum. Roger>Shanks>Kaido>Luffy>Usopp>Zoro>Sommers
Elmas kadar sert bişeyi fiziksel kuvvetle açamazlarmıki jozu garp felan.Elmas kadar sert diyorlardı ham hâline. Bunu yapabilecek karakter yok bence seride zaten.
Şimdi Dragon ball daima’da çıktı ya ona gönderme yapmadan duramaz.Bir an önce bitirsin seriyi yoksa yan panelde kendimizi Dragon Ball'da bulucaz.
Bence açamazlar. Mihawk'un slashinin kesemediği şeyi Garp eliyle bükemez yani.Elmas kadar sert bişeyi fiziksel kuvvetle açamazlarmıki jozu garp felan.