öyle bişey olursa ağlamaktan gözümüze peçeteler yetmez düşüncesi bile kanımızı çektirdiLoki arc sonu gidici![]()
Öyle bir şey ben de düşündüm. Acaba Nika’nın hiç görmediğimiz başka bir formu var mı gerçektende?Son iki sayıyla birlikte Nika'nın 2.formu olduğunuda seriye yedirdi.
Canlı canlı düşmanlarını yemeye çalışacak bir Luffy'e hazır ol @Alpamis
Peki bu Kara Nika bizim Luffy'nin daha henüz görmediğimiz yeni bir formu olabilir mi? Yani Luffy'nin yeni bir power-up'u için Oda bize bir sinyal mi verdi? Mesela Luffy bir şeye çok sinirlendiğinde veya üzüldüğünde yeni bir Nika formu mu göreceğiz?
Gaban bu onun beyaz formu demişti.Demek ki siyah formuda olabilir.Öyle bir şey ben de düşündüm. Acaba Nika’nın hiç görmediğimiz başka bir formu var mı gerçektende?
Ben çeviriyi öyle anlamadım. Ama öyle de olabilir.Son iki sayıyla birlikte Nika'nın 2.formu olduğunuda seriye yedirdi.
Canlı canlı düşmanlarını yemeye çalışacak bir Luffy'e hazır ol @Alpamis
Kara Nika hakkında ne düşünüyorsun peki ?Ben çeviriyi öyle anlamadım. Ama öyle de olabilir.
Bu Kara Nika olayına toplululuk olarak farklı bir ad vermeliyiz bence çok absürd duruyorKara Nika hakkında ne düşünüyorsun peki ?
Kara Murat mi geliyor aklına xdBu Kara Nika olayına toplululuk olarak farklı bir ad vermeliyiz bence çok absürd duruyor![]()