Dattebayo..! Bugün 15:52 #81 Montana dedi ki: Zoro övgüsü mü? @Millennium Wizard avatarını gasp etti sandım ama nicke bakınca şok oldum. Batağa batmış artom @Dattebayo..! Genişletmek için tıkla ... Lawcı adam Zoro övüyor. @Trafalgar Law'ın yalnızlığına yaktık gene
Montana dedi ki: Zoro övgüsü mü? @Millennium Wizard avatarını gasp etti sandım ama nicke bakınca şok oldum. Batağa batmış artom @Dattebayo..! Genişletmek için tıkla ... Lawcı adam Zoro övüyor. @Trafalgar Law'ın yalnızlığına yaktık gene
Montana Bugün 15:53 #82 artyomdh dedi ki: Loki gibi bir teröriste hak ettiği gibi davranmış. Luffy'e feci eksi yazmış bölüm. Zoroya artı. Genişletmek için tıkla ... Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis
artyomdh dedi ki: Loki gibi bir teröriste hak ettiği gibi davranmış. Luffy'e feci eksi yazmış bölüm. Zoroya artı. Genişletmek için tıkla ... Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis
Dattebayo..! Bugün 15:55 #83 Montana dedi ki: Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis Genişletmek için tıkla ... Loki en sevilen karakter anketlerinde top 10 yaptı bile
Montana dedi ki: Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis Genişletmek için tıkla ... Loki en sevilen karakter anketlerinde top 10 yaptı bile
Büyük Korsan Kaidou Bugün 15:55 #84 Reis Figarland ailesinin içinden geçeceğim bakışı atmış; @Skywalker @Kuroro Gizli İçerik
Issho Bugün 15:59 #85 İyi Bölümdü Bir pandelde Elbaf'ın en büyük sorununun yıldırım ve ateş olduğundan bahsediyordu. Loki'nin silahı bildiğin Mjolnir. Seride ismi de Ragnir. Demir Gökgürültüsü demekmiş.. Meyve yedirilme ihtimali var isimli silah.
İyi Bölümdü Bir pandelde Elbaf'ın en büyük sorununun yıldırım ve ateş olduğundan bahsediyordu. Loki'nin silahı bildiğin Mjolnir. Seride ismi de Ragnir. Demir Gökgürültüsü demekmiş.. Meyve yedirilme ihtimali var isimli silah.
Skywalker Bugün 16:03 #87 Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Reis Figarland ailesinin içinden geçeceğim bakışı atmış; @Skywalker @Kuroro Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shanks'ı Figarland olarak görmüyorum.
Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Reis Figarland ailesinin içinden geçeceğim bakışı atmış; @Skywalker @Kuroro Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shanks'ı Figarland olarak görmüyorum.
MD. Teach Bugün 16:06 #88 Skywalker dedi ki: Shanks'ı Figarland olarak görmüyorum. O gözlüklerle önünü görsün kafi başka bir şey istemez ama haklilik payı var Garling de figerland olarak görmemiş olacak ki sandığa koyup postalamış. Genişletmek için tıkla ...
Skywalker dedi ki: Shanks'ı Figarland olarak görmüyorum. O gözlüklerle önünü görsün kafi başka bir şey istemez ama haklilik payı var Garling de figerland olarak görmemiş olacak ki sandığa koyup postalamış. Genişletmek için tıkla ...
artyomdh Bugün 16:07 #89 Montana dedi ki: Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis Genişletmek için tıkla ... İmpel Down kaçkınlarını salan adam Luffy. Pek de güvenmemek lazım hislerine. Shanks'ı göreceğim diye önce Hajrudin'e sonra tüm masum Elbaf halkına ihanet etti. Hajrudin umarım filodan ayrılır.
Montana dedi ki: Luffy’nin hislerine güvenin. Bu adam serbest bırakıyorsa Loki’nin kötü olma ihtimali yok @Alpamis Genişletmek için tıkla ... İmpel Down kaçkınlarını salan adam Luffy. Pek de güvenmemek lazım hislerine. Shanks'ı göreceğim diye önce Hajrudin'e sonra tüm masum Elbaf halkına ihanet etti. Hajrudin umarım filodan ayrılır.
Montana Bugün 16:10 #90 artyomdh dedi ki: İmpel Down kaçkınlarını salan adam Luffy. Pek de güvenmemek lazım hislerine. Shanks'ı göreceğim diye önce Hajrudin'e sonra tüm masum Elbaf halkına ihanet etti. Hajrudin umarım filodan ayrılır. Genişletmek için tıkla ... Zor yerden geldi
artyomdh dedi ki: İmpel Down kaçkınlarını salan adam Luffy. Pek de güvenmemek lazım hislerine. Shanks'ı göreceğim diye önce Hajrudin'e sonra tüm masum Elbaf halkına ihanet etti. Hajrudin umarım filodan ayrılır. Genişletmek için tıkla ... Zor yerden geldi