Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141: Yaşlı Kadınlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 46 74.2%
  • Orta

Kullanılan: 8 12.9%
  • Kötü

Kullanılan: 8 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    62
Tayfada bir tane dev eksik . Hajrudini saymıyorum o filoda nasilsa ben Loki nin tayfaya katılıp böylelikle Teach in tayfasındaki Sanjuan Wolf u dengeleyecegini düşünüyorum
Ben de çok isterim ama Oda daha tayfa dengesini bozacağı için son dakika Yamato'yu bile dahil etmedi. Kaldı ki Yamato ve Momo tayfada sayılıyor hemen hemen.

Loki de eklenirse dehşet bir tafya olur. Ama sana katılıyorum, bırak son savaşı olası bir Teach savaşında bile bu saydığım üçlünün tayfada olması şart. Teach savaşına Nami'yle Usopp'la falan girerlerse işin içinden çıkamazlar kevgire dönerler.

Loki nin tayfaya katılması ve ona göre gemi gibi durumlar tamamen Oda nin hayal gücüne kalmış 😅
Zaten bence üç seçenek var. Baykuş canlı nesnelerin boyutlarıyla oynayamıyordu diye hatırlıyorum ama Loki'yi küçültüp tayfaya katması kıyak olur. Onun haricinde arc sonu Loki'nin bir şekilde dev korsanlarının yeni kaptanı olacağını da düşünmüyor değilim Hajrudin de sağ kolu olsun işte bitti gitti mis gibi ittifak o da olmazsa üçüncü seçenek Ace ve Oars Jr. gibi bir şey olucak Luffy ve Loki dostluğu.

Loki'nin tayfaya gelceğini sanmam ya. Baya sıkı bi müttefik olur, son savaşta da yanımızda olacak. Ama tyfaya gelmez, adam çok büyük abi bi kere gemiye nasıl sığacak
Aşırı basit bir çözümü var.Luffy lerin gemileri ağacın kullanılmayan parçalarıyla tekrar güncelleme alacak o kadar.Bunu istermi Oda onu zaman gösterecek.

Zoro niye gömülmüş bölümde anlamadım. En doğru davranışı Zoro yapmış. Loki gibi bir teröriste hakettiği gibi davranmış. Üstüne bir kairoseki kelepçesi bırakalım diyen de Zoro. Kaptanın ihanetine rağmen dik duruş sergilemiş.
Zoro övgüsü mü? @Millennium Wizard avatarını gasp etti sandım ama nicke bakınca şok oldum. Batağa batmış artom @Dattebayo..!

Mugiwara tayfası as kadro 11 olmayacak kaptan hariç 10 kişi olacak karasakal tayfasıyla da bu kemik kadro savaşacak başkası değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 34, Ziyaretçi: 62)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık