Luffy'nin hakkınıvereyim, arkadaşımı yiyemem, diyerek beni şaşırttı. Jimbe'yi acil bir durumda hamsi tava yapmak için tayfaya aldıklarını sanıyordum.Yigidim aslanim Zoro'ya buyuk kumpas yapilmis. Yine her zaman ki gibi bolum cikmadan gomulmus. Neyse ki gerceklerin bir gun ortaya cikmak gibi kotu bir huyu var. Zoro olmasa Luffy gercekten bir hic. Gerci bu bolum de sirf karni tok oldugu icin "hayvanlari yiyemezsin, onlar arkadasimiz" diyen adam. Kendi icin savasan yoldaslarina ihanet ediyor yaziklar olsun. Zoro adamsin adam... ksksjsjsjsjs
Loki dışında kimse kaldıramıyor diye teori vardı ona bağlanmazsa garip olurBenim anlayamadığım bu adamı zar zor zincirleyip Ragnir'i de başının ucuna mı koymuşlar?
Benim anlayamadığım bu adamı zar zor zincirleyip Ragnir'i de başının ucuna mı koymuşlar?
Belki lanetlidir. Kararrmış silah gibi, Loki kararttıysa…. @MikeLoki dışında kimse kaldıramıyor diye teori vardı ona bağlanmazsa garip olur
Geri dönüyor demeyelim de... silüet olarak gözüktü diyelim...skskskskskskMr.Bushido efsanesi geri mi döndü yoksa
Zaten karnı doymasa... şu ana kadar kafadan Chopper gitmişti...Luffy'nin hakkınıvereyim, arkadaşımı yiyemem, diyerek beni şaşırttı. Jimbe'yi acil bir durumda hamsi tava yapmak için tayfaya aldıklarını sanıyordum.