Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141: Yaşlı Kadınlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 60 73.2%
  • Orta

Kullanılan: 12 14.6%
  • Kötü

Kullanılan: 10 12.2%

• Kullanılan toplam oy
    82
Hocam yavaş ne yasopp seviyesi ya, yasopp demek dünyanın en iyi keskin nişancısı demek. Şu anlık öyle gözüküyor en azından. Öyle şak diye 1 arcta usopp o seviyeye gelirse Eichiro Oda'ya demedik laf bırakmayız Zoro'dan Sanji'den güçlüdür abi Yasopp. Benim usopp'dan beklediğim bi 'power up' yok şahsen, benim Usopptan asıl beklediğim şey hikayesel bir gelişim. Bu arc usopp üzerinden güzel bir hikaye işlenmesini umuyorum da, yani işlenmese de umrumda olmaz karakterlere bak Loki diyosun dünya hükümeti diyosun shanks diyosun oturup Usopp hikayesi mi okuyalım abi. Bence Kutsal Şövalyelerls savaşırken kendini feda edip ölsün yeter dahasına gerek yok :D
Usopp için elbaf vurgusu yapılıyordu. Son phonegrif Elbaf'ta ise sonrası raftel. Kk öncesi luffy vs BB bekleniyor ama öncesinde shanks vs BB yüksek ihtimal. Shanks yenilir muhtemelen ve Van augur'da yasopp'u yener. Elbaf son gelişim arcı ise Van augur ile kapışabilecek seviyeye gelmesi lazım. O da yasopp seviyesidir. Van augur'u da yenince en iyi keskin nişancı olur. Şahsen tayfa üyeleri raftele vardığında alanlarının en iyisi olmalı. Belki zoro vs mihawk'ta raftel öncesi olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık