Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin g5 açması diğer formlarının yetersiz olduğu anlamına gelmiyor ki.Amiral-İmparator seviyelerinde ki adamları yenmek için g5 şart.

Lucci'ye şart değildi zaten fazla geldi g5.

Gaban'ın tam seviyesini bilemiyoruz direkt sonuca gitmek içinde g5 açmış olabilir ya da gerçekten g5'e ihtiyacı da olmuş olabilir.

Bu Luffy'i küçültecek bir durum değil o kadar bence.

Zaten Beyazsakal,Shanks,Kaido havası vermez Luffy bu durum biraz Odayla alakalı.
Adam tamamen lokiyi durdurabilecek misiniz demek için yapmış olabilir. Belki de yaptığı saldırı Lokinin saldıralarından birinin yansımasıdır.
ya da tamamen tayfasının luffye verdiği önemi görmek istemiştir. Zoroda da kral haki olduğunu hissetmiş olabilir.
Su vivi olayı herhalde bu kutsal sovalyalerle baglanacak. Goroseileri kaptanlar, kutsal sovalyaleri tayfa halledecek. Shamrockun da rakibi Zoro, cehennem kılıcına akrsılık güzel rakip olur.

Oda guzelim seriyi mahvetti valla 500-600 arasi efsaneydi simdi cins cins tanri sovalyeleri falan cikariyor karsimiza... Ustelik hala gizem kasiyor sanirsin seri 20 sene daha surecek. O kadar hype yapilan Gaban elinde tahtadan balta ile fis karakter cikti ayni Sanji gibi

Şu serideki, Oda'nın gizem kasmaları, karakterlerin sürekli silüet halinde çıkması, bomboş sayfaların araya girmesi hiç birşey beni rahatsız etmiyor. Ama iş zoro lobisine gelince seriden soğuyorum bildiğin, seriyi takip eden adamların yorumlarından ötürü seriden uzaklaşıyorum. Zoro aslında one piece evreninin tanrısıymış, canı sıkıldığı için evreni yaratmış, olayların içinde olmak içinde kendine zoro kimliğini seçmiş, zaten seri sonunda da zamanı kesip bütün olaylara son noktayı koyacakmış, hatta son panelde zoronun gerçek kimliği tüm animelerin en güçlüsü olarak açıklanacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık