Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu serideki, Oda'nın gizem kasmaları, karakterlerin sürekli silüet halinde çıkması, bomboş sayfaların araya girmesi hiç birşey beni rahatsız etmiyor. Ama iş zoro lobisine gelince seriden soğuyorum bildiğin, seriyi takip eden adamların yorumlarından ötürü seriden uzaklaşıyorum. Zoro aslında one piece evreninin tanrısıymış, canı sıkıldığı için evreni yaratmış, olayların içinde olmak içinde kendine zoro kimliğini seçmiş, zaten seri sonunda da zamanı kesip bütün olaylara son noktayı koyacakmış, hatta son panelde zoronun gerçek kimliği tüm animelerin en güçlüsü olarak açıklanacakmış.
Niye spoiler VERDİN?

Şu serideki, Oda'nın gizem kasmaları, karakterlerin sürekli silüet halinde çıkması, bomboş sayfaların araya girmesi hiç birşey beni rahatsız etmiyor. Ama iş zoro lobisine gelince seriden soğuyorum bildiğin, seriyi takip eden adamların yorumlarından ötürü seriden uzaklaşıyorum. Zoro aslında one piece evreninin tanrısıymış, canı sıkıldığı için evreni yaratmış, olayların içinde olmak içinde kendine zoro kimliğini seçmiş, zaten seri sonunda da zamanı kesip bütün olaylara son noktayı koyacakmış, hatta son panelde zoronun gerçek kimliği tüm animelerin en güçlüsü olarak açıklanacakmış.
Zoro'yu kıskanıyorsun diye yorumladım :a:

Gizem açıklarken, açıkladığı gizemden daha gizemli konular yaratan seri. Tam “hee bu muymuş diyeceksin Muş demeden bu ne şimdi lan” diye düşüncelere dalıyorsun. Bizim gibi 10-20 yıl takipçiler alıştılar. yeni okuyucular sizin daha çok çekeceğiniz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık