Düşmanca tavır hissetmediği için Nami'den yediği ayar tarzı bir şey yemiştir komedi unsuru olsun diye.beklentim o yönde luffy acoc kullanmamışsa gene kurtarırız bu durumdan acoc kullanıp çıplak elli gaban dan dayak yiyorsa ciddili![]()
Düşmanca tavır hissetmediği için Nami'den yediği ayar tarzı bir şey yemiştir komedi unsuru olsun diye.beklentim o yönde luffy acoc kullanmamışsa gene kurtarırız bu durumdan acoc kullanıp çıplak elli gaban dan dayak yiyorsa ciddili![]()
Niye spoiler VERDİN?Şu serideki, Oda'nın gizem kasmaları, karakterlerin sürekli silüet halinde çıkması, bomboş sayfaların araya girmesi hiç birşey beni rahatsız etmiyor. Ama iş zoro lobisine gelince seriden soğuyorum bildiğin, seriyi takip eden adamların yorumlarından ötürü seriden uzaklaşıyorum. Zoro aslında one piece evreninin tanrısıymış, canı sıkıldığı için evreni yaratmış, olayların içinde olmak içinde kendine zoro kimliğini seçmiş, zaten seri sonunda da zamanı kesip bütün olaylara son noktayı koyacakmış, hatta son panelde zoronun gerçek kimliği tüm animelerin en güçlüsü olarak açıklanacakmış.
Bu yaşta kalpten gideceğiz. Allah bu Oda'yı davul etsin.
Ölümüne dövüş yok zaten ortada tam güç birbirlerine girmemişlerdir ama net konuşmiyim ne desem patlıyorDüşmanca tavır hissetmediği için Nami'den yediği ayar tarzı bir şey yemiştir komedi unsuru olsun diye.
Adamların hiç vicdanı da yok. Ufak tefek bir kapışma için bu atılır mı la.Bu yaşta kalpten gideceğiz. Allah bu Oda'yı davul etsin.
1140 geçene kadar x e girmiyicem daha monkey. D Ailesinin çok haterı varmış....Adamların hiç vicdanı da yok. Ufak tefek bir kapışma için bu atılır mı la.
Zoro'yu kıskanıyorsun diye yorumladımŞu serideki, Oda'nın gizem kasmaları, karakterlerin sürekli silüet halinde çıkması, bomboş sayfaların araya girmesi hiç birşey beni rahatsız etmiyor. Ama iş zoro lobisine gelince seriden soğuyorum bildiğin, seriyi takip eden adamların yorumlarından ötürü seriden uzaklaşıyorum. Zoro aslında one piece evreninin tanrısıymış, canı sıkıldığı için evreni yaratmış, olayların içinde olmak içinde kendine zoro kimliğini seçmiş, zaten seri sonunda da zamanı kesip bütün olaylara son noktayı koyacakmış, hatta son panelde zoronun gerçek kimliği tüm animelerin en güçlüsü olarak açıklanacakmış.
Spoiler başlığı altında olunca rahat davrandımNiye spoiler VERDİN?