Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'da Uyanış gösterilmedi. Alev dediğin şey ise adamın tekniği sadece.
Uyanış konusunda Luffy'e ders veren adamın uyanışsız olmasını çok anlamlı bulmuyorum. Öyle sanıyorum ki bazı karakterlerin uyanışları adı konmadan gösteriliyor. Mesela Big Mom'ın meyvesi ruh çalıyor. Çaldığı ruhlarla çevresini manipüle etmesi uyanış gibi. Kaido'nun yanan formu da uyanış gibi. Başka hiçbir zoan'da bu şekilde bir 4. form görmedik sonuçta. Ya da Robin'in şeytan formu da uyanış gibi diyebiliriz. Tabii Oda'dan net bir SBS bilgisi gelmeden bunları söyleyemeyiz ancak öyle gibi görünüyorlar
Devil Fruits vs Dream Fruits olayına bağlayabilir Oda bunu.
Özellikle Shamrock son sahnede "onun yetenekleri ile bir OYUN olması".. şeklinde bir cümle kuruyor.
Bu Dream Fruitsler muhtemelen hayal gücü ile alakalı bir güç içeriyor olabilir ve bunların zirvesinde de Luffy'nin meyvesi vardır.

Elbaf arcının başında bir devin oyuncağıydı bizimkiler. Bu arc muhtemelen bolca "hayal/oyun/eğlence" üzerine savaş göreceğiz.
Bu teori mantıklı geliyor. Tam olarak böyle olmasa da ben de benzer bir şeyler bekliyorum. Yer tanrısının öfkesi sonucu oluşturduğu meyvelerle insanların hayalleri sonucu oluşanlar farklı olabilir. Bu siyah bulut, beyaz bulut ayrımı çok keskin çizildi Oda tarafından. Altını boş bırakmaz bunun.

Şunu da ekleyim. Impel Down'daki uyanmış zoan gardiyanlarda böyle duman falan yoktu. Meyvenin iradesi tarafından ele geçirilmiş kullanıcılar. Bu şekilde 3 farklı zoan uyanışı durumu görmüş oluyor. Bulutsuz, beyaz bulut ve siyah bulut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık