Kayalar orada direkt ejderlere saldırmıştı var oldukları için yığılmadılar üstlerine. Hükumetten tehlikeli olan korsanları temizlemesini bekliyoruz mantıkla bakıp, serinin de mantığı 900 senedir hüküm süren bir topluluğun umursamayışını gösteriyor herhalde. Daha önceden de en az 1 Nika indirmiş bunlar bildiğimiz kadarıyla. Saçma ama olay bu.Rocks korsanları gelince bütün şovalyeler,denizciler ve korsanlar kralı geliyor durdurmak için bizim tayfayı takan yok gele gele iki tane kıytırıktan şovalye geldi. Bir de bizimkiler bunları yenemeyip devrimciler müdahil olursa büyük rezillik.
Yamato yavaş tek atsın King'e. Ateşi kapalı King bile 3 tane net darbe sonucu yenildi Zoro'ya. O Zoro saldırı gücü konusunda Yamato'dan net daha iyiydi üstelik.Yamato tek atar. Momonosuke de yener.
Aynen kardeşim benim.Yamato yavaş tek atsın King'e. Ateşi kapalı King bile 3 tane net darbe sonucu yenildi Zoro'ya. O Zoro saldırı gücü konusunda Yamato'dan net daha iyiydi üstelik.
Seksapel Kral Chopper, bu şovalye hıyarlardan cacık yapacak haberleri yok
Adam doğruları söylemiş. Gerçekleri kabullenmek işinize gelmiyor tabi.Aynen kardeşim benim.![]()
Rare Miyata WYamato yavaş tek atsın King'e. Ateşi kapalı King bile 3 tane net darbe sonucu yenildi Zoro'ya. O Zoro saldırı gücü konusunda Yamato'dan net daha iyiydi üstelik.
Böyle deyip sıyrılmak olmadı AlpaAynen kardeşim benim.![]()
Devrimcilerle dövüşecekleri kesin gibi. Seviyeler benzerdir.3-4 isim hariç çok matah çıkacaklarını düşünmüyorum.Rare Miyata W
Kutsal Şövayelerin seviyesi nedir?
Çok pis ayaklarına dolayacak. Bandajı.Seksapel Kral Chopper, bu şovalye hıyarlardan cacık yapacak haberleri yok![]()