Bu gaban g5 i gördüğü an kalpten gitmiş teslim olmuş anlaşılan base luffyi dövebilmesi çok da uçuk sonuç değil bizim zoro gene 2v1 deniyim denemiş anlaşılan.
Bu bölümden kazanç sağlayan bir taraf olduysa o da Law lobisi oldu.Öyle bir bölüm ki monster trio yu birbirine düşürüyor, yangın yeri. Daha da gelmez böylesi.
Biz de böyle okuyoruz yorumları.
![]()
Beckman'de çıkabilir, Yonko tayfalarında genelde bir kişide çıkıyor. Big Mom-Kata, Wb-Ace ve Oden, Kaido- Yamato... Gaban'da varsa bile, Oda sırf insanlar tartışacağını bildiği için bu arc göstermeyebilir, 2-3 sene sonrasında da Vivre Card'ta açıklar veya başka bir flashback'te gösterebilir. Sırf bu yüzden ödülleri bile açıklamıyordu adam. Hatta Dragon'un ödülünü bilmiyoruz hala.Kral tayfası olduğundan bir farklılık bekliyorum. Beckman'da da h. haki olabilir. Kim şaşırır? Bence kralın tayfasında en az üç kişide h. haki bekliyorum. Hele hele bunların ilk üçü "efsane üçlü" olarak ayrılmışken. Ama dediğin gibi bizimkiler onları aşacağından Sanji'de her hâlükârda olabilir. Ama ben kralın tayfadan farklı şeyler bekliyorum.