Kaido'da hibrit formda savaşıyor onu inkar etmiyorum ama yinede üstün olan taraf kendisiydi.Aynı soruyu Kaido için düşün bakalım nasıl bir sonuca varacan.
Kral tayfası olduğundan bir farklılık bekliyorum. Beckman'da da h. haki olabilir. Kim şaşırır? Bence kralın tayfasında en az üç kişide h. haki bekliyorum. Hele hele bunların ilk üçü "efsane üçlü" olarak ayrılmışken. Ama dediğin gibi bizimkiler onları aşacağından Sanji'de her hâlükârda olabilir. Ama ben kralın tayfadan farklı şeyler bekliyorum.Beklentileri Gaban üzerinden kurmak hata, nasıl olsa bizimkiler bunları geçecek. Acoc çıktığından beri çöp bayıltması da kesmez artık. Haa tabi Sanji onu geçecek dersek Acoc işareti denebilir.
Öyle bir bölüm ki monster trio yu birbirine düşürüyor, yangın yeri. Daha da gelmez böylesi.Luffy, Zoro ve Sanji’ciler birbirine girdi. Her saniye birbirlerinin sırtını sıvazlayıp bir yandan birbirlerine sıkıyorlar @artyomdh @Trafalgar Law
![]()
Köpeğini adada bıraktı ama.shamrock dönmez ya, façası çizilmesin diye yolluyor oda
Gemiye triplenen Usopp'tan beter gerdi ortamı külotçuÖyle bir bölüm ki monster trio yu birbirine düşürüyor, yangın yeri. Daha da gelmez böylesi.
Biz de böyle okuyoruz yorumları.
![]()
Sen hani op konuşmayacaktın... Yamato falan yüzünden.İlk kez hype malzemesi olmayan Sanci'nin rahatlık.
![]()