Belki Ryuma'nın soyundan geldiği içinde seçmiş olabilir...Kullanamayacak adamı seçer mi? Benim dediğimin mavisi işte.
Belki Ryuma'nın soyundan geldiği içinde seçmiş olabilir...Kullanamayacak adamı seçer mi? Benim dediğimin mavisi işte.
Enma Zoro'ya beleş güç sağladı diyorlar ama Zoro kılıcı kullanabilmek için ciddi efor harcadı. Yetersiz biri olsaydı ölmüştü.Kullanamayacak adamı seçer mi? Benim dediğimin mavisi işte.
enmalımı enmasızmı ? enmasız zoroda kral hakisi onaylı değilken luffy reyiz ts öncesi marıneford amirallerini bile terletiyorduOnu şakasına dedim yoksa Zoro kadar vardır hakisi üzülme.
En fazla "adamı benim gibi sapıkmış, sevdim" derdi.Zoro'yu da test etti babayiğit bir slash ile mi yoksa hissetti mi onu anlayamadıkBenim slashımı durdurdu woow filan gibi oldu sanki.
Sağlammış diyorDemek bir de Sanji'yi görse slasha kafa atarken " adamı ölümsüzmüş " diyecekti
![]()
Her racon kesişinde bunu koyardı... Duygular şelale oldu şu an
Denizci karaktere çaydanlık metaforu yapmak... Adam adam !Şimdi Dragon burada olsaydı hemen "Tashigi'de çaydanlık kadar haki varsa Zoro'da deniz kadar, Luffy'de de okyanus kadar var." yazardı.
Enmasız Zoro kral haki kullanamaz diyorsun yani. Çok fena Luffyci batağına düşmüşsün dostum.enmalı zoroda var şuana kadar gördüğümüz kadarı ile enmasızda varmıdır çok belli değil ha vardır muhtemelen varsa zoro saldırısına ekleyebilirmi enmasız orası biraz![]()
King buna tek atar geçer la adamın isminde bile iş yok.Yok öyle artık Kaido’nun etekleri altında icraat yapma devri. Çıksana sokaklara King efendi.
![]()