herkesin sempatisini kazanan ulti ve page one, yamato tarafından kurtarılacak ve wanoya kazandırılacak gibi duruyor, ben demiyorum kapak hikayesinin akışı öyle diyor.
luffy gabanı random bir ossan sandığı için küsküyü yiyor. ciddi bir dövüş olsa gabanın pek şansı yok. gabanda ileri seviye fatihin hakisini kullanıyor. bu denklemde sanjiye + yazabilir bakalım. gabanın zoroya respect çakması hoşuma gitti. bu dövüşün ciddi olmadığını zoro ve luffy'nin birlikte saldırmasından anlayabilirsiniz. ölümüne bir savaş olsa seri başından beri birbirlerine duydukları güven ve saygı burada da kendini gösterirdi. klasik luffy kafası anahtarı alalım bir an önce şölene geri dönelim. luffynin namından önce beyaz formu duyulmuş sanırım.
gunko ve shamrock okula gelmiş ve çocukları kaçıracaklar. abisten iki şövalye geliyor. shamrock dönecek ama dönmeden oyun oynamak istiyor. burada denklem bir tık dengesiz gibi. luffy ve zoro lokiyi kurtarmaya gidiyor. gaban kalede gözükme sebebine devam edecek olursa okula dönecektir. muhtemel senaryoda kaçırılan çocuklar içinde gabanın oğluda olursa elbaf sonrası marijoe için bir bahane çıkabilir.
her halükarda bu arc marijoe için bir rota sebebi çıkacağını düşünüyorum. ama çocuk kaçırma ama başka bir sebep? bakalım göreceğiz. isminin hakkını veren summersten çoğu kişi tarafından tiye alınmayan bir şaka duyuyoruz. "Haraldın mezarını mı ziyaret edeceğiz?" bence burada güzel bir mesaj çakmış goda. herkes gibi bende lokinin iftiraya uğradığını ya da olayların gerçek yüzü öğrenildiğinde kahraman ilan edebileceğimiz bir senaryoda haraldı öldürdüğünü düşünüyorum.
tanrı vadisinde oynanan oyunun ufak bir tekerrürü olacak mı? bakalım göreceğiz.