O kadar okuyorum bana da artı yazmaz mıBu bölüm naminin köyündeki Genzo amcanın küçük oğlunu doğurtan ebesinin büyük oğluna artı yazar...
Balık adam adasındaki olayın yanında bu hiç.Çocuğu nasıl yaptı bu ? Tövbe tövbe.
Reis o hepimizin artısı onun dışındaki ekstra artıdan bahsediyoruz buradaO kadar okuyorum bana da artı yazmaz mı
ben fiziksel kuvvet bide gelişmiş silahlanma gözlem bekliyorum kral hakisi çıkarsa tamam prıme gaban amiral lvl deriz.Aslında Buggy fblerinde Gaban epey gençti. Ama WB savaşı fblerinde niyeyse Ray'e yakın görünüyor. Oda'nın planları değişti sanırım. Ray'e kıyasla genç olsa yani amiraller gibi zirvelerinde olsa bayağı iş yapardı da şimdi bilemiyorum. Ama haki şov bekliyorum.
Ben kral hakiyi kesinlikle bekliyorum.ben fiziksel kuvvet bide gelişmiş silahlanma gözlem bekliyorum kral hakisi çıkarsa tamam prıme gaban amiral lvl deriz.
Orada ne vardı kral unuttum ben onuBalık adam adasındaki olayın yanında bu hiç.
Luffy’nin testi geçemediği ve meyvenin ondan alınıp Colon’a verildiği senaryo… @KuroroBayılıp kalkıp tekrar tekrar savaşa devam etme hakkı olmadığını duyunca Luffy'nin Gaban'a sıkacağı kolpalar: