Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Spoiler Yorumları

Shamrock sanjiye mi saldıracak siz de be
Adamlar loki için geldiyse ya geriye dönüyor yada Lokinin kilidini bulmaya gidecekler. Yani Nikanın Shamrocku görme ihtimiali yüksek. Üstelik Shamrock nikayı görünce alev tanrısı korkusu gelebilir

luffy karakteri saf haki ve düz g4 formlarıyla çokgüzel bi karakterdi base luffy kaıdoyu döverdi wanoda g5 işe girdi luffy eskisi kadar haki kullanmamaya başladı artık ne güzel gear4 de acoclu dövüşüp vucudunu saf hakiyle kaplıyordu aynı dedesi gibi top tier olsaydı bu nika işi bozdu usta :/

Ulan adam (Loki) orada kan kaybından ölecek, adamı serbest bırakmak için anahtar lazım. Gaban, Luffy'nin karşısına geçmiş anahtarı istiyorsan beni yenmelisin diyor.

Vay be. Hikayede Gaban'dan çok az bahsedildiği için o adamın o çıkacağını hiç düşünmemiştim. Yanık yüzlü ya da Shiki çıkar diye düşünüyordum. Böylece, Colon'un babası Yasopp olabilir düşüncem de suya düştü. Peki kapak hikâyelerinde Crocus'un yanındaki görünen kişinin de Gaban olduğu kesinleşti mi şimdi? Bilgisi olan var mı aranızda?

(koca amiral acıdı adama yemek verdi)
gaban bence kendine güveniyor baya yaşlı rayleıgh de şahsen gear5 le dövüşebilir biraz lucci bile eşleşiyor sonuçta.
Aslında Buggy fblerinde Gaban epey gençti. Ama WB savaşı fblerinde niyeyse Ray'e yakın görünüyor. Oda'nın planları değişti sanırım. Ray'e kıyasla genç olsa yani amiraller gibi zirvelerinde olsa bayağı iş yapardı da şimdi bilemiyorum. Ama haki şov bekliyorum.

Hiçbir benzer yanları yok. İlk 500-600 bölümü diyorum zaten. 2 yıl aradan sonra seri yokuş aşağı gitti öyle nadir iyi arclar çıktı Dressrosa kötünün iyisiydi işte.
Bir adayı diktatörün elinden kurtarmak işte temelinde üç arcta. Üçünde de prenses var. Alabasta'da Ace vardı Dressrosa'da Luffy'nin başka bir kardeşi olan Sabo aynı görevi üstleniyor. Daha ne kadar benzer yanları olacak. İlk 500-600 bölüm Naruto ile kapışır ama sonrası baya bozuyor işi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 25, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık