Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce twitterda spoiler olarak Jinbe'nin hüngür hüngür ağladığı bir gif gördüm altına da herkes gelen kişinin Gaban değil Fisher Tiger olduğunu iddaa etmiş. Bu kadar Gaban hypeından sonra hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da şaşırmam malum Oda hem ters köşe hem de ölü diriltmeyi pek seviyor.
Aslında Gabanın, her zaman Raftelden bir önceki ada da ortaya çıkacağını düşünüyorduk. Gelen kişi Tiger olursa da şaşırmam.

Az önce twitterda spoiler olarak Jinbe'nin hüngür hüngür ağladığı bir gif gördüm altına da herkes gelen kişinin Gaban değil Fisher Tiger olduğunu iddaa etmiş. Bu kadar Gaban hypeından sonra hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da şaşırmam malum Oda hem ters köşe hem de ölü diriltmeyi pek seviyor.
Bu arc önce Saul'u gördük. Şimdi de Fisher Tiger'ı görürsek sonrasında Bellemere ve Brook'un tayfasını da görürüz herhalde. :d

İlla Jinbe ile ilgili olacak diye bir şey yok. Hüzünlendiren bir olaydır o yüzden ağlamalı gif atmış olabilir.

Aslında Gabanın, her zaman Raftelden bir önceki ada da ortaya çıkacağını düşünüyorduk. Gelen kişi Tiger olursa da şaşırmam.
Tiger olur olmasına da o zaman diğer balta gifleri falan ne alakaydı onu düşünüyorum acaba ters köşe mi planlıyor bilemedim.

Bu arc önce Saul'u gördük. Şimdi de Fisher Tiger'ı görürsek sonrasında Bellemere ve Brook'un tayfasını da görürüz herhalde. :d
Zaten birkaç bölüm önce Bellemere göndermesi falan da yapıldı olur mu olur :D

Adaya çağrılacak Tanrı Şövalyesi Fisher Tiger klonu çıkar anca; zamanında üzerinde deney falan yapmışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık