Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce twitterda spoiler olarak Jinbe'nin hüngür hüngür ağladığı bir gif gördüm altına da herkes gelen kişinin Gaban değil Fisher Tiger olduğunu iddaa etmiş. Bu kadar Gaban hypeından sonra hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da şaşırmam malum Oda hem ters köşe hem de ölü diriltmeyi pek seviyor.

Az önce twitterda spoiler olarak Jinbe'nin hüngür hüngür ağladığı bir gif gördüm altına da herkes gelen kişinin Gaban değil Fisher Tiger olduğunu iddaa etmiş. Bu kadar Gaban hypeından sonra hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama olursa da şaşırmam malum Oda hem ters köşe hem de ölü diriltmeyi pek seviyor.
Gaban yerine bu adam gelirse efsane olur yalnız. Gaban da neymiş altı üstü korkak Roger'in sol kolu...

Fisher Tiger olursa söverim :mincika: Bizim de hislerimiz var. Shanks anlatılan panelde gösterilip Shanks ile alakasız biri yapmak da ne bileyim yani , tam Odalık iş :artiz:

Naruto evrenindeki “Edo Tensei” tekniği bile daha mantıklı bir hal almaya başladı.

Bir yerlerden Roger çıkıp “Ben hep sizi bekliyordum Monkey D. Luffy. Tüm dünya sizi bekliyordu. Ben bile mezarımdan çıkıp, sizi izlemeye geldim.” diyecek diye korkuyorum.

Fisher Tiger olursa söverim :mincika: Bizim de hislerimiz var. Shanks anlatılan panelde gösterilip Shanks ile alakasız biri yapmak da ne bileyim yani , tam Odalık iş :artiz:
Açıkçası ben de Gaban gelsin istiyorum ama ne yalan söyleyeyim kutsal ejderlerin mekanını o yüksek duvarı tırmanarak basıp, elemanlara kafa tutup köleleri kurtaran bir adamın gelmesi de fena olmazdı sanki. Bu kutsal zırtapozlar hakkında çok fazla şey biliyor olup tayfaya bilgi verebilir.

Naruto evrenindeki “Edo Tensei” tekniği bile daha mantıklı bir hal almaya başladı.

Bir yerlerden Roger çıkıp “Ben hep sizi bekliyordum Monkey D. Luffy. Tüm dünya sizi bekliyordu. Ben bile mezarımdan çıkıp, sizi izlemeye geldim.” diyecek diye korkuyorum.
Ya hepsini geçtim o kişi bizzat Roger'ın kendisi çıksa bile şaşırmam artık ya her şey beklenir bu heriften.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık